Dagens mat.
Marinerade kycklingfiléer med ugnsbakad potatis
2 pers.
2 st kycklingfiléer
6 st potatis
soja
rapsolja
vitlökspeppar
timjan
flytande smör
bredbar fetaost
Marinad;
soja, rapsolja, vitlökspeppar.
Marinera kycklingen minst en timme innen tillagning.
Sätt ugnen på 200 grader.
Skrubba potatisen, och dela de i halvor.
Krydda på timjan, salt och peppar. Häll på det flytande margarinet.
Nu ska allt in i ugnen, både kyckling och potatis, i ca 25 minuter.
Klart.
Servera med Apetinas bredbara fetaost och en härlig sallad.
Smaklig spis.

2 pers.
2 st kycklingfiléer
6 st potatis
soja
rapsolja
vitlökspeppar
timjan
flytande smör
bredbar fetaost
Marinad;
soja, rapsolja, vitlökspeppar.
Marinera kycklingen minst en timme innen tillagning.
Sätt ugnen på 200 grader.
Skrubba potatisen, och dela de i halvor.
Krydda på timjan, salt och peppar. Häll på det flytande margarinet.
Nu ska allt in i ugnen, både kyckling och potatis, i ca 25 minuter.
Klart.
Servera med Apetinas bredbara fetaost och en härlig sallad.
Smaklig spis.

Kommentarer
Trackback