Grann gran.

Nästa helg, till Lucia tror jag att det är dags att plocka in granen. Eller? Är det kanske för tidigt? Ska jag vänta en vecka till? Jag känner bara att jag vill ha lite mer julstämmning. Just nu är den väääldigt långt borta, men jag vet att så fort granen kommer in kommer även julen. Doften. Ljusen. Ja, det är ju bara jul då..

När tycker ni man ska ta in granen?
Nu; Halv åtta hos mig.


Mot Skanör.

Idag halv ett kommer min kusin Lotta och hämtar mig. Och med ett stopp i Skurup, vi ska hämta upp Katta, är vårt slutmål Skanör. Där ska vi hälsa på Caroline (och hennes Mange?) Ska bli kul. En riktig kusindag :P Vad jag kommer ihåg har jag aldrig varit i Skanör, men där ska tydligen vara jättefint. Synd att solen lyser med sin frånvaro bara. Det blir nog till och med på med regn/vindjackan skulle jag tro.

Nu ska jag se om det finns någon som vill äta frukost med mig.
Ha det bra, mina vänner.

Monnie.

Mamma är en pärla hon. I dag när jag kom hem från jobbet hade hon varit här och målat den svarta väggen i hallen vit. Vilken lättnad! (kan inte förstår att man målar väggar svarta) I morgon ska det målas igen, för det har inte riktigt täckt med de två lager färg som är på nu.
Sen är det bara en vägg i tv-rummet som ska målas - och sen är det klart. Ska bli så himla skönt att få allt vitt. Kalkvitt närmare bestämt.

RSS 2.0