OS-final.

Nu står en del av världen stilla. Det är hockey. Ja, inte vilken hockeymatch som helst utan OS-final. USA-Kanada. 'Drömfinalen' Jag ska inte sticka under stol med att jag satsar min slant på USA. Det hade varit sjukt kul om de vann, för jag gillar verkigen deras sätt att spela. Snabbt, tekniskt.
I övrigt är jag fruktansvärt mätt. Har varit 'ätar-dag' hos Andi. Vaniljkrans, chokladmuffins, Snickers-tårta, blåbärsmuffis, gräddbullar, äpplemuffins. Och som pricken över i:et PIZZA till middag. Inte konstigt att man är lite bugasprängd nu. Dock drack jag ju ingen sprit igår och sparade där lite kalorier. Haha!

Nu ska jag lägga mig till rätta i soffan, dra täcket upp till näsan, och njuta av en (förhoppningsvis) grym hockeymatch.

Då hissar vi segel.

Igår var det maskerad ute i Fiskestugan. Efter många turer fram och tillbaka bestämde jag mig för att vara sailor (tack ni som har kommit med förslag) Min outfint blev en klänning med rep i midjan ifrån Sisters, hatt (som jag sydde på knappar med ankare) & glasögon ifrån Buttriks. Röda naglar. Röda läppar. Halsband. Done. Festen var supertrevligt & maten vääldigt god. Sophie är en klippa i köket, verkligen.
Idag ska jag jobba (jag drack bara ett glas vin & en svart vinbärssnääps..) Bra karaktär av mig där, va? Så nu ska jag bre lite smörmaudar* och koka te.
Efter jobbet är det ÄNTLIGEN dags att spela OS. Det skulle ha gjort för två veckor sen men "sjukdom" de senaste söndagarna har stått i vägen.

*skånska för nybörjare: smörgåsar / mackor

Bekymmer.

Igår skulle jag ju träna spinning, men hade helt glömt bort att jag stod på reservplats. Dock hade jag på känn att jag skulle få träna ändå. Och det stämde ju, efter många om och men. Såhär var det; Maggan (reseptionisten på Friskis) ringde och prata i på mitt mobilsvar att jag hade fått en plats och att jag skulle ringa tillbaka och bekräfta detta. Jag jobbade ju igår, så jag kollade inte mobilen förrän 40 minuter efter hon hade ringt. Jag lyssnade på hennes meddelande och satt sen i 20 minuter och försökte komma fram. Men det gick inte. Upptaget hela tiden. Så jag ringde till Gabbi (Andis mamma, som är instruktör..) som jag visste var på sväg till salongen. Om hon kanske kunde köra förbi Friskis och säga att jag vill ha min plats. Det gjorde hon med då var den redan tingad till någon annan. Förbannand fick jag lift hem från jobbet. Fan, jag var ju inställd på träning.
Så händer det. Det ringer på min mobil. 17.11. "Du har en plats på spinningen, hinner du ta dig hit?" Klart, svarade jag. Mamma kan väl köra. Ringer henne - hon kan inte. Ringer pappa - han ska precis hoppa in i bastun. Andi är i Västerås. Så vad återstår, jo taxi.
Jag sprang in till passet, och fick sen en kärt omnämnade av Jörgen. Vad gör man inte för ett spinningpass?

HEJ Sol. Snälla, stanna!

Idag vaknade jag på strålande humör. Och det har med all säkerhet med att solen skiiiner. Ja, du läste rätt. Det är sol idag. Jag blir helt till mig. Dags att plocka fram solglasögonen och putsa av de dammet. Jippi.
Annars är det ännu en kul dags på jobbet som väntar. Och halv sex ska jag träffa Jörgen igen. Ja, vem kan Jörgen vara? Huum. Jo, nämligen världens bästa spinningledare.
Nu ska jag hoppa i en klänning (vårkänslor!) och bege mig. Ha en underbar dag i solen. NJUT!

Kvällsmys.

Vad skönt med kväll! Tycker verkligen att det är hur skönt som helst att komma hem efter en lång dag på jobbet. Sätta (helst lägga) sig i soffan och slå på tvn och slötitta.. innan det är dags att ställa mig på min plats. Vid spisen. Haha. Idag blir det gott-i-gott-gott. Det betyder med andra ord kalkon, matlagningsgrädde, curry, nötter, banan. En solklar favorit hos mig.

Nu ska jag kela med en vääldigt mys-sugen liten stor katt.

Drömmar.

Är det någon som vet något om drömmar? Hur ska man tyda de? I nästan en vecka har jag drömt samma dröm. Eller inte exakt samma. Men innehållet är det. Jag blir mer & mer förvirrad.
Hjälp.


Lycka.

Har precis varit i den lilla blomsteraffären runt hörnet och köpt mig en underbart fång med tulpaner, vawblommor och nån annan söt rosa blomma. Nu står buketten i fönstret och sprider glädje. När (om?) jag blir rik ska jag se till att ha färska blommor hemma varje dag. Det är så ljuvligt..,

Vad är lycka för dig?

'tja bloggen!'

Nu ska vi se. Vad har jag gjort sen sist? Jo, festat hos Jakob med massa trevliga människor. Bland annat söta Fia som hade kommit hem (tillfälligt?) från Oslo. Vin & cider slank ner i ett farligt tempo.., sen var det dags att åka till LiteMer. Där vi stannade i ungefär en RedBull/Jäger. Vi var nog där lite väl tidigt + att medelåldern var lite för hög. Jag & Fia slängde oss därför i första bästa taxi till BaraBar. Trycket var mycket bättre där absolut.. men jag kände kanske att det var läge att styra kosan hem. Och gjorde så också.

Söndag vaknade jag hyffsat okej (allt är relativt) men sen slog bakfyllan ner som en bomb i min kropp. Usch. Vid 19-tiden blev jag iallafall hämtad och jag kom till dukat bord på Ste Knut. Mat hjälpte. Tackar Gud för det.. När ska jag lära mig?

Idag var tanken att jag skulle till Malmö och fixa maskeradkläder till lördagens festligheter. Men min (kära?) mamma tillåter inte mig att åka. Så nu ligger jag här, i soffan, och vet inte vad jag ska hitta på med idag. Träning ikväll kl 17 är iallafall inbokat.
Nu - frukost.

Ålderstecken 1.0

Nu sa vi se. Ska försöka förklara.. I området axeln och snett ner emot sidan utav bröstkorgen har jag riktigt (jävla?) ont i vissa positioner. Det känns som att man vill "knaka rätt det" för att det ska släppa.., men jag hittar liksom inte ett sätt som gör att det verkligen knakar. Kan det vara något annat? Någon som har Dr House nummer?

Go'morgon!

Sitter och knaprar i mig frukost och ser Nyhetsmorgon. Ny snö är på väg in här i sönder. Upp till två härliga (?) decimeter. Fan, fan, faan. Det är väl bara att inse. Drivorna sunt om i stan kommer inte försvinna före min födelsedag och det gör mig inte alls lycklig. I butikerna är det ju uppdukat till vår. Pastell, jeansjackor, tygskor. Men det känns som att jag kommer få bo i mina snöskor och vinterjacka ett bra tag framöver.

Förresten, såg ni Anja Pärsson igår? Din jävel vad hon flööög. Och såå nära ett silver. Måste vara den västa kraschen EVER.

Och där gick hon till jobbet.


Kattliv.

Sitter i soffan, med datorn på armstödet. Och i det lilla utrymmet som blir, mellan soffan & datorn (och mina armar) har Ozzy tryckt in sig. Och sover som en stock. Så nu sitter jag här och vet inte bu eller bä. Vill ju gärna inte väcka det lilla livet.., men samtidigt sitter jag som en 'kråga'.
I övrigt blev det ingen träning idag. Istället fika med mamma, sen Åhléns (har köpt OS-spel till Andi).., och Hemköp (fläskfilé, svamp, vitlök, tomat..) På bordet ligger Sommarn med Göran och väntar. Detta blir en bra kväll.

Alla hjärtans dag?

Igår, vi ju i Malmö men min bror, blev det inte så mycket romantik. Inte mer än normalt. Så idag tänkte jag slå på stort och överraska Andi med nån gullig present och laga en go' middag. Sen hoppas jag att han går med på att se Sommaren med Göran med mig, haha!

I övrigt är det ju lediga dagen idag. Har redan tagit på mig träningskläderna så när frukosten är avklarad tänkte jag bege mig till gymmet. Löpning. Mage. Rygg. Axlar..

Vad gjorde ni för gull-i-gull igår förresten?


Min söndag.

Kom hem ifrån Malmö för en stund sen (Andi skulle köpa jacka) och nu har vi precis tryckt i oss vars en semla. Nu är det inte mer än soffläge som gäller, även om mamma gör tappra försök ang. ett eventuellt biobesök. Men orken finns inte där. Även fast det hade varit gott med nypoppade popcorn, nu när jag tänker på det.

Lö-lö-lördaa'.

Ordnar grunden hos farmor med kinamat & rö'vin.. Kvällen fortsätter, iklädd min nya klänning från H&M, med mer vin hemma hos Mike & Lizette.
Ses i morgon!


Hej HELG!

Nu har jag traskat hem genom en rätt så öde stad (bortsett runt Systembolaget!) Börjar ladda inför helgen. Men jag vet egenligen inte vad den bjuder på? Det blir ju Soft ikväll, frågan är om vi ska äta där.., eller om vi bara tar drinkarna där sen.

Kollar lite på Förkväll nu.., och nu visar de "hundar i farten". Det är mode för hundar. Jag tycker det är lite att ta ii. Hundar får ju tjockar päls när det blir kallare, varför ska man istället sätta på de stackarna en midjekort skinnpaj? Nä, jag slår över.

Betyg.

Spinningskorna var ett mycket bra köp. Fötterna domnade inte bort, det är lättare att 'dra' och de sitter perfekt på foten. Med andra ord 7000 solar!

Nu ska jag kila iväg till jobbet, MÅSTE bara se på Bengt F. vinutlåtande först (på tal om solar) Han är en helt underbar människa i sitt slag.

Vi kväll ska vi på Soft. Fantastico.

Premiäär!

Ikväll, närmare bestämt kl 17, snörar jag på mig mina nya spinningskor. Eller ja, snörar och snörar. Det kan jag egentligen inte heller säga att jag gör. Istället sätter man i foten i skon, snurrar på en knapp (?) som sitter bak vid hälen. Och när man snurrar spänns skor åt runt foten. Mycket fiffigt, enligt mig. De sitter som handen i hansken. (om man nu kan säga det om ett par skor?)

Tisdagsmys.

Vaknar med huvudvärk idag igen. Börjar undra om det är fel på kudden jag ligger på? Eller om det kanske är att mina nackmuskler inte är vana att gå på spinning? Jag sätter mig upp i sängen och börjar svänga lite på armara i förhoppning av att de (nackmusklerna) ska komma igång. Känner ingen skillnad. Går upp och sätter på en halv kanna te, och brer två knäckemackor. Smör. Kalkon. Citronmajonäs.

Kollar ut genom förnstret och ser att det börjat snöa igen. Aah! Jag blir så trött. Jag vill köpa Converse ju.

Förresten, vad skulle man kunna göra med sin pojkvän på lörd / sönd? Har verkligen idétorka. Man vill ju gärna hoppa över Paradisasken & rosorna liksom.

Tycker.

Skivstångsträningen var full.., så det blir löpning & gym vid fyra (OM där inte är ledigt på spinningen..) Blir det löpning ber jag en stilla bön för att jag inte ska genomlida samma smärta i morgon som jag hade efter senste gången jag sprang.

I detta nu sitter jag och lyssnar igenom bidragen ifrån Melodifestivalen. Och jag blir så sjukt besviken. Eller jag är nog mest besviken på programmet. Det har ju helt urartat. Liide nummer. Sjukt mycket kass musik. Andra chansen. Nä, bättre var det förr. Då dukade man upp hela gottebordet, kröp upp i soffan.. och allt avgjordes på en och samma kväll. Nu känns det bara som att det så mjölka mynten av oss. Visst?

Tjoho!

Måndag morgon. Solen skiner. Tidningen är läst. Frukosten ska plockas fram. Ikväll blir det skivstång på Friskis. Livet är underbart.


Ändrade planer.

Inget jobb idag, så nu taggar jag med hjälp av Spotify inför träningen. Tror att jag tar mig förbi Intersport på vägen. Ska köpa ett par träningsbyxor som jag ska ha på gymet. Är inte så sugen på att använda de jag har på spinningen (nä, ja har inte sånna med kudde i gumpen..) men det är ju kul att variera sig lite.

Efter träningen ska jag handla kvällens middag, som kommer bestå av köttbullar (hemmagjorda, utan lök) kokt potatis, lingon och brunsås. Det var så himla längesen vi åt det, så det ska bli SMASKIGT.

Undrar om jag kan ta cykeln till träningen? Eller ska man vara försiktig och tänka på lårbenshalsen. Alltså promenera. Den som lever får se.
Ciao.

Shopping?

Igår var jag & Lizette på Nova Lund med stora spenderar plånboken. Jag var väldigt hoppfull över att finna diverse jobbkläder samt ett par partyklackar när vi rullade in på parkeringsplatsen. MEN. Dagen var en sån dag då man inte hittar någonting. Eller jo, en lång leopardmönstrad tröja fr Vila. En svart top med puffärm från H&M. En vardagsklänning från Gina. Alltså inga partyklackar. Och som vanligt ingenting till benen.
Jag fick mig iallafall min favoritsmoothie. Det är jag oerhört glad för. Ja, behöver välja något jag skulle dricka resten av livet skulle det varit en Coco sunshine. Ja, den heter så. Min smoothie.

Nä, nu ska jag hoppa in i duschen. Packa träningsväskan. Och bege mig till jobbet.
Kram på er.


Saluhallens varuleverans.

Ja, det är det jag vaknar av varje morgon (utom söndagar, thank you) Lastbilars backpiiiip, "roliga" skämt och snabba ordväxlingar, luckor/dörrar stängs (läs: smälls) igen.
Nåja. Nu ska jag inte vara den som är den.
Inte alls.

RSS 2.0