Vart är kärleken?

Igår blev det, efter mycket om och men, fest hos Micke & Lizette. Dominator & paprikachips. Och Erik. Mer behövs inte. Vid tolv gick vi till Soft och drack en mojito. Lugnt sansat. Sen var tanken att vi skulle ta taxi till LiteMer. Den planen sprack eftersom "jag var placerad i kö, och vi tar strax emot ditt samtal" hos samtliga taxibolag. Efter en snabb öveläggning bestämde vi oss för att gå. Ja, gå. Snö. Blåst. Kallt som fan.
Väl framme kom vi inte in. Av någon okänd anledning var de stenhårda på 25 årsgränsen.
Alltså. Ingen dans. Mer än valsen hemåt.

Nu EH. Sen handboll.

Och där somnade jag.

Jag är helt SLUT. I benen. I huvet.
Nu är det dags att bädda ner sig, eventuellt spela en omgång 'bergochdalbana' på mobilen, och släcka lampan för idag. Hejdå Macken, vi ses i morrn'.


Snabbt..

Handbollen har börjat. Måste lägga mig i horisontel position. Läge för slagtmatch.
Vi hörs, sportfånar!


Va fan, inte mer snö!

Blir så matt. Jag vill ju att det ska våren ska vara på ingång. Converse, tunn jacka. Ja, ni fattar. Men just nu känns det väldigt långt borta och på aftonbladet.se läser jag att "snökaos är på väg". FAN.
Iallafall.
Nu har jag varit uppe ett par timmar och känt efter hur min sjukdomsstatus är.. och till min glädje är febern borta. Dock inte snoret, men måtte nässprayet bli min räddning på jobbet. För ja, jag ska jobba idag hade jag tänkt. Innan dess ska jag gå till HM och lämna tillbaka en tantklänning som jag impulshandlade i lördags.

Vad tycker ni om snön förresten? Har den inte varit här lite vääl länge nu?

Sjukstugan.

I dagarna tre har jag vaknat fruktansvärt förkyld. Huvet ekar (mer är vanligt) näsan rinner och mitt tidigare rekord i nysningar-på-rad är ett minne blott. Så vad gör man? Finns det nån huskur?
Framåt eftermiddagen brukar det bli lite bättre, så jag ska jobba mellan 15-20 idag. Förhoppningsvis.
Fram tills dess ligger jag nerbäddad i sängen och tycker synd om mig själv. Har försökt få Ozzy att göra det, tycka synd om mig, men han verkar inte förstå att jag behöver lite omtanke. Han är mer mån om sitt yttre och har nu oavbrutet tvättat pälsen i 7 minuter, lätt.

Jiiho, måndag.

Vaknade vid åtta, svettig och förvirrad. (drömde konstiga drömmar om något rån nere i stan) Sen kom Ozzy och trängde ut mig ifrån min huvudkudde (som vanligt..) Styrde kosan mot toan och snöt ut litervis med snor. Frääscht.
Nu har jag legat i soffan i två timmar. Funderar på att ta tag i frukostbiten. Sen ska jag på ansiktsbehandling kl 12. Ska bli fantastiskt skönt. Måtte inte snoret rinna ner i halsen. Haha!

Tobbe är king.

Söndagen har gått i piano. Vaknade av att katten sakta med säkert övertog min huvudkudde.., sen kände jag efter hur jag mådde.., för att sen ta en välbehövlig dusch samt borsta bort gårdagens skräp från tänderna. Ren och hyffsad pigg begav jag mig sen till EspressoHouse och mötte Pernilla & Lizette. En scones, vaniljlatte & en halv liter mineralvatten gick vi och såg handboll..
Och nu har vi kommit hem ifrån Herrestad där vi ätit köttfärslimpa. Väldans god. Och skönt att slippa laga mat ikväll.
Nu - I en annan del av Köping.

Fredagsmyyyys.

Idag jobbar jag till halv fem, sen är det HELG! På väg hem ska jag kika in en den söta blomsteraffären som ligger här precis bredvid mitt "hus". Ska köpa nya vita obehandlade krukor. (Ossy slog ju i sönder den jag hade, vilket jag blev vääldigt irriterad över) Sen ska jag hem, intaga position ryggläge och se Sverige-Tyskland. Det kommer bli en sjukt tuff match, och jag tror dess värre inte att "vi" har så mycket att komma med. Men vi kan ju hoppas på annat. För blir det vinst så väntar fler matcher nästa vecka. Såg för övrigt Danmarks match igår ocvh blev sjukt imponerad. Danmark slåss om guldet.

Vad ska ni göra i helgen?

Grubblar kläder.

Ibland är det en sån dag. En sån dag då men verkligen inte vad man ska ha på sig. Letar och letar i garderoben som mest består av svart. Svart. Svart. Men så hittar jag en söt liten skjorta/blus. Vit. DET var inte igår. Så honom ska vi ha, haha!
Så nu är det bara vad man ska ha på benen kvar. Kanske ska fortsätta mitt 'sommartema' och ha shorts. Ja, med svarta strumpbyxor under. Självfallet.

Innan jobbet ska jag passa på att lämna kontanterna på baken, från företaget som ska sättas in på mitt konto. Sen ska jag till Intersport och köpa ett nytt träningslinne. Tror att det blir det här? Har dock ett lika dant, men svart.


Nu blir det mycket negativt.

1. Förlusten mot Slovenien. Ingen kommentar. Bara punkt.
2. När jag kom hem från den trevliga middagen hos Micke & Lizette hade katten vält ner min fiina, viita kruka på golvet. Nu låg blomma, jord och skärvor överallt. (dock inte riktigt lika många bitar som när han förstörde spegeln)
3. Det har börjat snöa igen. Fan, fan, fan.
4. Mitt hår ser ut som det inte har sett en frisör på 7 år, eller nått.
5. Näsan rinner..

Men finns det inte något positivt då? Jodå.
1. Vi tar nya tag idag mot Polen.
2. Jag ska köpa nya fina krukor.
3. -pass-
4. Nettan ska göra vita slingor på mig idag. Jahoo!
5. Jag går och snyter mig..

Tisdag.

Idag stratade jag med en härlig promenad till jobbet genom stan. Djupa andetag i frisk luft är underbart att starta dagen med. På jobbet har det varit full rulle hela dagen så nu är det verkligen skönt att sitta komfortabelt i soffan. Tänkte lägga mig ner nu när handbolen börjar, Tyskland - Polen.. Och sen är det ju Sverige - Slovenien. Men då ska jag asa mig ur soffan och bege mig till Micke & Lizette som bjuder på Tacos ikväll. Jippii!
Nu är tv-reklamen slut.
Ryggläge.
Hej.


Min lediga dag.

Lediga dagen har varit allt annat än aktiv, har bara tagit en runda med dammsugarn och diskat, så nu ska det bli skönt att hoppa i träningskläderna och göra lite nytta.

Btw. I morgon början handbolls-EM. Ytterst trevligt, och vi ska se första matchen (mot Slovenien?) hemma hos Micke & Lizette. Vad tror ni om Sveriges chanser? Jag tror att det blir svårt att till och med gå vidare från gruppen, tyvärr. Men vi kan ju hoppas att jag har fel.

Mot Friskis..


Noo.

Sa jag innan att jag inte hade träningvärk? Usch, jag tar tillbaka det. Nu börjar den smyga sig på.
OCH det har börjat snöa.

Giv mig styrka..

Ett lite sundare liv.

Igår var jag på Friskis och tränade. Först mage/rygg/axlar på gymmet och sen spinning. När jag kom hem var jag helt slut men det kändes ändå fantastiskt skönt. Utmattad på ett väldigt behagligt sätt. Och en härlig känsla av att jag faktiskt numera ska börja träna varje söndag. Söndagar som annars brukar innehålla tungt huvud, yrsel och pizza. Men nu ska det bli ändring som sagt..
Träningskläderna från Nike var rikitgt sköna, så idag beger jag mig nog till Intersport och köper ett lika dant linne (som jag köpte i svart..) men i turkos.
Nu är frukosten uppäten, har bara lite kvar av mitt te, sen ska jag ta mig ut en runda. Känner nog att det kan behövas för att min kropp överhuvudtaget ska orka upp på cykeln ikväll igen.
Ha en bra dag!

H2O.

Gårdagen hos Pernilla blev väldigt lyckad. Riktigt god mat.., väldigt goda drinkar (läs:Dominatorgroggar..) men tyvärr blev värdinnan sjuk och låg nerbäddad en större del av kvällen. Hoppas du är bättre idag! Vi fortsatte iallafall vårt festande (ja, vi fick hennes godkännande) och stämde upp i Björn Rosenström allsång innan vi åkte till LiteMer. Med dagens träning i tanke drack jag inte en droppe från baren. Eller jo, två glas STORA vatten. Just det där med vatten är nog något fler borde ta efter för där var en del så nog hade både tre och fyra drinkar förmycket. Men men. De lär sig.. (skämt!)

Nu har vi precis ätit en lång frukost.., och vi får se vad som sker här näst. Jag ska iaf till Friskis vid 16-tiden.

Hur ser er söndag ut?

Black is the new black.

Efter jobbet hämtade Lizette mig och vi åkte gemensamt och fixade Pernillas inflyttnings present/presenter. Mycket lyckat när vi, efter lite om och men, hittade vad vi skulle. Efter andra jobbpasset (lockade Lizettes hår och färgade Andi's) är jag nu hemma och taggar inför kvällen aktiviteter som jag ser väldigt mycket fram emot.
Men.
Vad ska jag ha på mig? Naglarna är målade i svart (såklart!) och så tänkte jag inviga min rosette att ha i håret. Samt mitt nya läppglans. Men det kommer man inte speciellt långt på. Jag menar, det är ju ssjugt kallt ude. Men men, det ska väl lösa sig.
Vad ska ni göra ikväll?


Fredagsmys.

Idag har vi gjort fotojobb med Westbergs Salonger. Riktigt roligt och våra modeller Lizette & Herman gjorde ett superbra jobb. Det är ju himla mycket att tänka på när man ska posera. Arm hit, höft dit, sug i blicken. Och det klarade de galat tillsammans med Per's hjälp. Är sjukt spänd på hur bilderna kommer bli sen när de är tryckta! Jag lovar, ni kommer iinte kunna undgå de.
Efter fotojobbet hade jag lite rakning och några klippningar kvar på salongen.. Så nu ligger jag hyfsat död i sängen och ska släcka lampan för ikväll. Det har varit en lång dag.., och jag har på känn att den kommer bli minst lika lång i morgon. Sov gott, Sverige!


Dag 2..

efter spinningpasset känner jag en viss trötthet (träningsvärk?) i benen - annars är det ganska lugnt faktiskt. Vilket i sin tur är väldigt skönt eftersom jag ska 'träna på gym - bli snygg & grym' i eftermiddag. Haha! Får se hur det går. Min massör har sagt att jag ska ta det försiktigt i maskinerna som träna armar, eftersom det även påverkar nacken.. och den vet vi ju vid detta laget är katastrof.
Nä, nu ska jag hoppa in i duschen så jag piggnar till. Ha en bra dag gott folk!


Jag kan gå!

Inte några som helst problemas att komma upp ur sängen, faktiskt. Känns bara lite i ljumskarna.. Det som kanske är lite annorlunda är att jag inte är trött som en björn som har sovit hela vintern. Jag vet inte om det mest är psykiskt, att jag faktiskt är rätt nöjd med att äntligen har tagit tag i träningen, eller om kroppen blivit lite gladare efter ett spinningpass.
Nu ringer min tekokade (tack Micke & Lizette) Dags att bre två knäckemackor med Svennes.

My day.

Nu har jag precis kommit hem ifrån fiskpinnar & potatis - middag hos Lizette. Vi har också pratat om vad som gäller på fredag när vi ska fotografera med jobbet.., men just mer än fotografera kan jag inte säga för det är lite hemligt än sålänge. Spännande va?

Dagen på jobbet var trevlig. Ja, det är det ju nästan alltid trevligt att jobba.. Jag slutade runt halv fem, och sen kom Therese och hämtade mig - med destination spinning på Friskis. Trodde innan att jag skulle dö, typ.. men så blev icke fallet och passet var helt ok.
Dock ska det bli spännande och se i morgon om jag kan komma upp ur sängen överhuvud taget.
Den som lever får se.


'morrn, 'morrn.

Duschen är avklarad. Träningsväskan packad. Frukosten uppäten. Klädvalet gjort.. En helt vanlig morgon. Eller? Nä, just det. "Träningsväskan packad" hör iinte till vanligheterna. Men nu är det dags. Dags att ta tag i träningen och det börjar med spinning kl 17 idag. Berättar mer sen hur det gick..
Nu ska jag till jobbet. Ha en bra dag!

Diskar. Och åter diskar.

Men den där Erik håller mitt humör uppe. "Higher" är utan tvekan en av de där låtarna som sprider glädje. Ja, men bara buddlar av lycka. Även när jag har hela vasken full med disk.

Undrar om grannarna gillar min skönsång?

"Hey, I'm a believer
And gravity's letting go of me tonight
You, came out of nowhere
When everything was passing by at the speed of light

So hold my hand and never let me go
Take a leap of fate into the unknown


I am flying
My heart is taking over
The world is flashing by
Higher higher higher
I will follow wherever it might take us
Chasing through the sky
Higher higher higher

...."



Underbart är kort.

70 minuters massage. Ryggen. Nacken. Huvudet. Axlar.. Väääldigt skönt! Och inte minst välbehövligt. Fösöker gå var 8e vecka och får en rejäl knådning. Det borde alla göra!

Nu ska jag ta tag i frukost biten, sen blir det dusch, innan jag ska bege mig ut en sväng på stan.
Vi hörs, vänner.


Söndag med stort s.

Idag har varit en väldigt slö dag. Vaknade vid tio och mådde som.. ja, jag vet inte vad. Gick upp, rakt in på toan. Och vad som skedde där vill jag inte gå in på. Ni kom känner mig har nog sina aningar..
Jag fick i mig lite spagetti (!) tog en lååång dusch och två Panodil senare kände jag nog ändå en liten livsgnista. Tur var ju det, för vi skulle till min kusin i Herrestad som fyllde 16. Lite paj och lite kauga.. sen var jag tillbaka.
Nu är det soffläge resten av kvällen. Wunderbahr!


"Tja bloggen"

Så, då har man kommit upp ur sängen ännu en dag. Sega kliv mot duschen (idag kommer jag ihåg att skölja ur balsamet, vilket jag inte gjorde igår..) Nu - frukost bestående av tre falu rågrunt med smör och Svennes, samt ett glas nyponsoppa. Undrar om Anna Skipper hade gillat det? Men skit i det, för jag gör iallafall.
Idag ser schemat ut som följer:
. jobb till 13
. hem och förbereda inför festen..
. träffa pappa "kvart/tjugo i tre" vid ÖPhallen
. match (IFK mot Stavsten)
. hem. fixa & trixa
. FEST!
Vad ska ni göra idag? Och ikväll?
Såg ni Lets Dance igår förresten? Vem överraska mest? Ja, inte var det Willy inte.


Är det okej..

att lyssna på Erik Grönwall's album fyra gånger på rad?

Datorn har varit på en välbehövlig rehab.

Slutade lite tidigare idag så jag har hunnit
.köpa gymkort på Friskis
.solat
.hämtat datorn (som nu fungerar ypperligt) hos Jakob
.handlat mat
.lyckats få ljud i högtalarsystemet (man skulle visst tycka på on-knappen på fjärkontrollen också!)
.., och så har jag inte minst städat upp 6125784 miljoner (ja, nästan) glasbitar från min STORA fina spegel i guldram som jag fick i julklapp av farmor.
Ska jag berätta hur det hände?
Inte? Blunda.
Ja? Ozzy låg och sov i soffan och när han vid ett tillfälle slog upp ögonen såg han sin älskade strandtennisboll ligga i hallen. Precis intill spegeln. Likt skjuten ut en kanon tar han sats och springer rakt på bollen och glider sakta, men änså tillräckligt fort för att jag inte ska hinna reagera, in i spegeln som står lutad emot väggen. PANG!
Så nu har jag alltså plockat upp allt glas, något irriterad. Observera NÅGOT irriterad. Det hade kunnat vara värre. För jag lyssnar på Erik Grönwall, på högsta volym (förbereder grannarna inför morgondagens fest).

Är det sju års olycka nu? NOOOO.


Tidsfördriv 2.0

Namn: Jenny Mikaela Lundh

Kallas för: Jenny

Stjärntecken: Oxe

Höger eller vänsterhänt: Höger

Piercingar: 2 hål i vänster öra och 1 hål i höger öra

Tatueringar: Två stjärnor på magen

Längd: 172 cm

Skostorlek: 38/39

Hårfärg: Skandinaviskt blond (läs; råttfärgat)

Fräknar: På sommarn

Motto: Bättre att ångra det du gör, än att ångra något du inte gjort

Kär? Ja

Önskar du att du bodde någon annanstans? Ibland längtar jag tillbaka till Göteborg, men jag trivs ju faktiskt himla bra här i Ystad

Tycker du att du är attraktiv?
No

Dricker du? Mojito, tack

Röker du? Aldrig provat

Vilket schampo använder du? Sebastian petnetrait

Vilken parfym använder du? Just nu använder jag bara Yvonne Rydings lotion. Eller ja, det är ju min lotion. Men iallafall. Den doftar underbart

Vad är du rädd för? Att bli ensam

Gillar du att tvätta? Kan man gilla att tvätta?

Gillar du berg- och dalbanor? Det enda jag kan åka

Senaste…

Filmen du hyrde? State of play

Filmen du köpte? Har nog aldrig köpt en film

Låten du hörde: 3 med Brittan..

Låten du laddade ner? Thank god for Spotify

Personen du ringde? Andi

Personen som ringde dig? Andi

TV-program du såg? Vägen till EM. Ekwall möter Jonas Källman

Person du tänkte på? Nu? Mamma..

Favorit…

Låt: Holymen - Last universe. Oerhört mäktig

Sak att göra: Äta middag

Sport: Handboll!

Dryck: Te

Kläder: Taights, långa tröjor

Film: Avatar 3D

Bil: .. har jag inte

Serie: är Room Service en serie?

Har du någonsin…

Gråtit över en pojke? O ja

Gråtit över en flicka? Det har jag säkert

Ljugit för någon? Ja

Varit i slagsmål? Haha. Nä

Blivit arresterad? Nä. Peppar peppar..

Träffat någon från internet IRL? Ja, det är klart

Antal…

Gånger du varit kär? Tre

Gånger ditt hjärta brustit? Tre gånger

Hjärtan brustet på grund av dig? Vad vet jag?

Tjejer du kysst?

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Ja, där är några stycken. Stan är ju liten.

Gånger ditt namn varit med i tidningen? Vet inte

Senaste…

Boken du läste? Snaba cash

Personen du fick e-mail av? nått spam.. haha.

Personen du fick brev av? Någon på Sparbanken Syd

Personen du fick sms av? Jakob

Gången hela din familj åt middag tillsammans? I lördags

Saken du köpte? En underbart skön pläd

Vad har du gjort idag? Myst i soffan med katten.., och pläden

Brukar du svära mycket?

När stiger du upp på morgonen? 7.30

Vad har du på dig? Jeans, t-shirt

Vad ska du göra ikväll? Äta middag hos Gunnar

Vad är du allergisk mot? Överkänlig mot laktos

Var har du ont? På brännmärken på vänster underarm. Men bara om jag tar på det, så det behöver jag ju inte göra.

Använder du hårspray? Det gör jag inte

Kan du stå på händer? Har inte gjort det på ett tag, kanske borde testa... Jo, det gick!

Håkan Hellström eller The Ark? The Ark

Salt eller socker? Salt

Gillar du ketchup? Ja, det är gott.

Är du glad nu? Trött

Var du glad igår? Absolut

Vad dansar du till? Det mesta

Stockholm är… ? Sveriges huvudstad

Göteborg är… ? den enda staden jag bott i.., förutom Ystad

Kan du sjunga? Nä. Jag sjunger hellre, än väl

Spaghetti eller makaroner? Spaghetti

Land du vill besöka? USA


Avatar 3D.

Igår såg jag en av de bästa filmer jag sett genom alla mina 24 år (!) Så sjukt bra gjord. Helt otrolig.. Och 3D gjorde ju upplevelsen total. Riktigt häftig! Det ska komma en hel del storfilmer i detta formatet och snart känns det nog lite halvtrist att se en "vanlig" film på bio.
Hästar med sex ben, avatarer som är 3m långa i all ära men jag gillar verkligen filmens budskap. Att man inte ska rota i naturens egna själ. Att vi inte ska evakuera andra planeter.. ja, ni fattar när ni ser den.

Nu - frukostdags. Sen - långpromenad bland stans affärer & café..


Söndagsnöje.

Vantar. Långkalsonger. Dubbla strumpor. Mössa.
Det nalkas långpromenad i det härliga vintervädret.

Vad har ni för er?

Go'morgon Sverige.

Fick ett litet påhopp om att jag inte alls hade bott i Tyskland under åren som gått. Avsändaren menar att jag skulle ha bott i Österrike hos en viss Fritzl. Men så är alltså icke fallet, kära avsändare. Jag bodde hos Herr Bratwurst utanför Köln. Denna man (min pappa) har av okänd anledning lyckats hålla som ifrån både CNN och aftonbladet.se.
Så.

Vaknade halv nio i morse, pigg som en mörtajävel. Upp och hoppa, in i duschen. Lite diskande. Lite undanplockning. Sen ut i det sjukt kalla vädret. - 12.5 stod det på termometern i bilen. 12.5!! Liide kallt. Mitt nyduschade hår frös.., jag behöver klippa mig, men att bryta av håret är inte att rekommendera.
Destination ICA Kvantum. Frukost. Och lite annat som man behöver.

Nu.
Varm choklad. Nyhetsmorgon. Försöker få tag i nån som vill ta en långpromenad med mig. Vakna, Pernilla.


Jo, ja. Jag finns.

Har äntligen kommit ut ur en källare i Tyskland. Har suttit där ett tag, så jag har hunnit föda åtta barn som min egen pappa är pappa till. Så nästa söndag är det dop. I Mariakyrkan.
Ha.
Nä.
Så är det inte alls.
Inte källare. Inga barn.
Det är nog bara så att det i vanlig ordning har varit ganska mycket. Med allt.
Jobb. Kärlek. Hemmet. You name it.
Känner inte heller att jag behöver berätta att jag inte har huggt någon gran, att jag fick en dammsugare av mamma i julklapp eller att jag mer eller mindre BOR i min Ibrahimovic-tröja som min bror så snällt gav mig? Nä, precis.
I detta nu håller jag på att överväga om jag ska orka ta mig ut en sväng i lördagsvimmlet. Om jag orkar klä på mig partyblåsan.., Eller om jag somnar om typ 30 minuter till fotbollskommentatorernas röster i bakgrunden.
Hur tror ni att min övervägning kommer sluta?

Gott nytt, btw.

RSS 2.0