Älskar mitt jobb.

Sophie kom till jobbet halv sju för att fixa sitt hår. Bottenfärg.., varvat med ljusa & något mörkare slingor.
Det tog sin lilla tid eftersom tösen har begåvats med otroligt tjockt hår.., så undertiden läste hon ur Cosmopolitan "vart man hittar drömkillen.." och olika raggningsrepliker. Sånt kan man aldrig bli mätt på.
Vi passade även på att äta en pizza till kvällsmat..,
Det är alltid lika kul att träffa Sophie, och vi har alltid massa att prata om. Det spelar ingen roll om vi sågs för tre månader sedan.., eller om vi sågs igår. Love it.



Midsommarplanering.

Grillat. Nypotatis. Gräslök i gräddfil. Flädermarinerade jordgubbar med mandelmassagrädde. Snapsvisor. Nubbe..., ja, och så vidare.
Plats fixad. Brännbollsgrejer ska fixas.

Shortsväder.

Himmeln är blåå & 'Hope and glory' på högsta volym. Mer krävs inte för att morgonen ska bli en njutning i dess renaste form.

 
"... ill be fighting for my lovestory"


 

Das söndag.

Pernilla ringde och väckte mig vid 12-tiden.., hon ville ha med mig på loppis och en tur till Kivik. Sagt och gjort.
Det blev iinga fynd på loppisen.., mest skit.., och i Kivik blev det inte heller nått som föll i smaken. Eller jo, rökt makrill med potatissallad på Buhres. Den var himmelsk.


Det lär bli en blöt afton.

Idag nalkas student på St Knutsgatan. Regnet har stått som spö i backen heeela dan.., och det blåser storm! Vädergudarna är verkligen inte med oss.., och sen hjälper det inte att man har en stirrig mamma som - ja, jag vet inte vad- ber än att hjälpa till.., och när man hjälper till så blir det fel. (är alla mammor lika dana?)
Så nu sitter jag här vid datorn, för här gör jag minst fel, och laddar inför kvällen. Jägern är på kylning, vinet likaså.
 
Grattis på studentdagen, Matte !!!
(som för övrigt ligger under täcket och försöker finna nånform av värme.)


Nylackade naglar.

Nu sticker jag snart til Leos studentskiva.,

Och i morgon är det Mattes tur!

Måndagmorgon.

Utanför fönstret öser regnet ner.., (jag som vill till stranden.) Istället beger jag ner i tvättstugan och fyller en maskin. Nu är det frukost, och den består av ekologisk hallonfil & flau rågrunt med philadelphiaost. Och tropisk juice. Thats it.
Sen hoppas jag att jag ska till IKEA. Jenny ska dit och köpa lite saker till salongen, och jag tänkte följa med och vara smakråd + inhandla ljus till kandelabern.
Dags att hoppa in i duschen.

Stek på stranden.

Frukt & iste på Ica innan vi begav oss till stranden vid Jakten. Första timmen var nästan oliidlig.., och jag lyckades tvinga ner mig själv i den 14 (?) gradiga vattnet. Inte världens mest njutbara upplevelse.., och när jag hade tagit ett par simtag, begav jag mig upp till handduken. Först då njöt jag igen.

     
     

Sol.

1 juni. Sommarn är äntligen här.., Stranden nästa!



RSS 2.0