ZzZzz.,





Go'natt Macken. Vi ses i morn'.

NÅ?

Ny hårfärg :P Nä., inte blond! Men något ljusare, och lite mer kopparfärgat. Jag märker STOR skillnad, men sen jag kom hem har jag inte hört något från vad "någon" annan tycker. "Någon" låg nämligen och sov, helt utslagen efter matchen igår. Helt utslagen, men två poäng rikare!

Får fråga honom sen om han ser nån skillnad. Vad tror ni?

Visst är han snygg?


Sur.,                  och så SMILE!


Dåså., The Voice är slut och här siter jag i bara morgonrocken., Dags att kanske börja ta tag i saker å ting och cykla till jobbet. Nämen va' ii! Men cykel står ju vid EspressoHouse. Suck! Då fick jag helt plötslit lite brådis nu (kanske inte så ovanligt?)

Vet ni, idag är det TORSDAG! :)



Det RÖDA hjärtat slår,.

JADÅÅÅ! Di röe vann! Å vad jag är glad för deras skull.. Med 16-12 i paus trodde nog ingen på att segern skulle gå till Ystad, men jihooo. Grattis pågar :P

Vet ni? Vi han hem till kl tio., och vad händer då? Gissa? JO, Big Brother! Och ooj oj oj vad de sågar. GILLART!

Löpningen gick bra förresten. Fyra varv på typ 22 min - det kanske inte var världsklass men det kändes bra. På fredag, när det är dag igen, kanske jag orkar liite snabbare. 
Om jag träffade Mackan i spåret? NO! Men i trappen, när jag skulle ut. Och om han följde med ut? NO! Men så en dag kanske han är där., gamla Majken - snabbast av de alla! Eller? :P

Go'natt Sverige!

Är det inte Grannen i Beck?

Är du ute i spåret, Mackan?

Strax blir det fyra varv i Norra Promenaden, men just nu sitter jag bara och väntar på att ipoden ska ladda klart. Är det nån (Jakob?) som vem om det typ laddas ur helt när man INTE använder den?

Sen halv sex är det avfärd mot Kristianstad. Funderar på att leta upp en gammal IFK-tröja. Vore det inte grant?


Så. Batteriet., och jag är laddade och klara. Då springer vi! (vem vet, kanske springer jag om Mackan "Milen" Andreasson? Eller?!) Hah!


Go'morgon solstrålar! Men va fan, regn ute igen :/

Eftersom jag alltid spenderar morgonen utan Andi (han sticker BETYDLIGT tidigare än mig) så är jag väldans gla' över att Vakna med the Voice finns. Å mina små vänner, Jakob Jossan och Martin Björk, ni gör verkligen min morgon.

Thank you!



Taggad.

Friskismötet gick super., och jag är ÄNNU mer laddad nu för att komma iväg. Tidigt nästa torsdag åker vi till Furuboda men väskorna fyllda med träningskläder och ivriga över att ääntligen komma igång. Yes!

I morgon är det ju onsdag och min lediga dag. Egentligen. Men i morgon är det full rulle! Först ett par timmar på salongen, innan jag ska till EH. När jag är färdigjobbad där sätter vi oss i bilen och åker till Kristianstad.. för nu ska jag minsann INTE missa en match till. Hoppas att de spelar lika bra som sist, så kanske det kan resultera i två välbehövliga poäng, till IFK. IFK Ystad! OJ vad jag ska heja.,



Vi ses i hallen, Kenneth :P



Ska vi ha kuddkrig?



SNYGGA kuddar från hm home. Vill ha. Vill ha. Vill haaa!

Spegel, spegel på väggen där.,

Vet ni? Jag sov till halv nio :/ Fan, är det sommartiden som jag inte harmonerar med? Åå, jag som skulle ut och springa i morse! Sånt här blit jag lack på. För helt enkelt göra ett nytt försök i morgon. Eller försök och försök. Jag SKA!

Å nu vill jag skriva om det som hände i Big Brother igår., men jag hoppar det. Det ska ju inte bli en Big Brother-blogg detta, även om om gränsen är hårfin :)

Nu ska jag klä på mig nått trevligt, svälja sista klunken Naturdietshake., och iväääg.


Skylt som jag köpte i en söt butik i Haga, Göteborg.


It's a beautiful day.

Ville mest önska er alla en god natt. Det blir snart bingen för mig med., men först Big Brother. Sen är det dags att peta ut linserna för idag, och ställa klockan på 7.30. 45 min löpning innan jobbet, för nu är det formtoppning som gäller. Nästa torsdag åker jag nämligen till Furuboda för att avverka första steget mot spinninginstrukör.

Sov sött.


Bästis!



Lunchpaus.



Golven är torkade och tvätthögen betydligt mindre, så nu sitter jag här på balkongen och tankar in sol. Och jag är i väldigt gott sällskap. Jodå. Turkisk yoghurt, honung, valnötter och Mr Proviva är nämligen också här.

Nu ska jag till jobbet!



BB-överraskar (?)

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/dokusapa/bigbrother/article12793019.ab

Men va fan. Varför ska alla försöka sig på att spela ett spel inne i huset?! Uppenbarligen har det ju inget gått såå jättebra för de båda "paren". Tobbe & Jessica trodde VERKLIGEN att det skulle kunna gå iallafall. För de var ett par. Hela tiden. Ingen visste om det. Inte produktionen. Ingen.,  Oj oj oj, som Roodney skulle ha sagt.

Men Go'morgon på er! (jag erkänner att jag följer Big Brother.. Förlåt!) Har ni sovit gott? Blev det en timme längre? Det blev det för mig iallafall. Tur att pappa ringde och väckte mig 10.23 annars vet jag inte hur länge jag hade legat kvar i drömmarnas värld. Nä, nu är det dag att ta tag i vekligheten. Tvätta, städa, handla.
Jodåsåatteeh.,



Bild från salongen. Tänk om man hade haft lika snygga killar i städskåpet hemma,.


Ja?

Åå. Nu är det här igen. Jag vill, jag vill. Det går inte en dag utan att jag tänker på det. Ska jag? Eller ska jag vänta? Jag pratar förståss om tatuering. (tur att inte Monni läser detta..) Haha!

Stad i ljus.

Ystad. 19.43., och det är fortfarande ljust ute! Vilken lycka. Genast för det tankarna till låånga dagar vid Marinan, (iför ny bikini, såklart!) brännbollsmatcher, minigolfrunder, grillning. 
Men vi är inte där än. Inte riktigt. Faktum är att det har varit ganska kyligt idag.. Nä, än sålänge får vi nöja oss med att det är ljust. I Ystad. 19.43.

Sol i sinne.

Jag är ju (nästan?) tokig i bikinis och har förmodligen helt för många. Men så varje år, när solen tittar fram, kommer suget igen. Här är några riktigt pärlor! Vilken är finast?



Vitamin A Gold - Lido Tieside BottomVitamin A Silver - Bluebird Twist SetVitamin A Gold - Bel Air Bandeau Gun Metal

Kanske den guldiga överdelen med den grå/blå underdelen?



SÖNDAG.

Halv tolv var jag på salongen och klippe mina söta kusinbarn, Emma & Mikaela. Rosa & flätor var temat om man säger :P Så himla härlig ålder de är i nu, fulla av liv och sköna kommentarer.
Efter jobbet så träffade jag & Matte upp Marco & Pernilla på EH.. och nu är jag hemma på Sturekatten igen. Andi håller söndag. Ja, ni som känner honom vet vad det innebär. Sängen, sängen., soffan och ännu mer soffa. "Jag gillar att ta det lugnt" Jo., det har jag aldrig tvivlat på. Men NÅGONGÅNG kanske vi skulle kunna göra något? Men nä, inte denna söndag. Heller..,

Inspiration!



Tonight's gonna be a GOOD night!

Sådär ja. Då är jag hemma från en härligt intensiv jobbdag. Först jobb på salongen ett par timmar sen direkt in i lördagstempot på Espresso House. (eller inte direkt., först ett stopp på Team Sportia och införskaffade mig bekväma arbetsskor) Det var verkligen full rulle från början till slut. Plocka disk överallt, hålla koll på uteserveringen, fylla på i kylen, plocka servetter ifrån golven., ja. Ni förstår säker att jag är himla glad för mina nya bekväma skor. (Conversen är ju iinte bra för ryggen tyvärr) I slutet av dagen, när det inte var fult så många gäster, fick jag även passa på att lära mig lite kassa. Kul kul!




Snygga OCH bekväma!


Nu ligger jag här som en dö' sill i soffan., men snart är det dags att pumpa musik! (läs; Scooter) och komma i lördagsstämning! Ikväll ska vi på middag i Källesjö för nu ska det invigas i Lee's & Tobias hus. Och vet ni., de har inga grannar som gnäller. Förresten, de har inga grannar alls! Åååå LYCKA!

Kram på er!

Love is in the air.




Usch vilken dålig kamera jag har på min mobil. (vet någon är iphone 5 kommer!?) Men här är de iallafall! Nästan löjligt snygga, va? :P

"If the shoe fit, buy it" som min kloka vän Pernilla har lärt mig.



112.

Igår när jag & Matte gick ifrån EspressoHouse till bilen som stod parkerad precis vid kyrkan hände något oväntat. En man från Norge kom fram till oss med viss panik i ögonen, och frågade om vi bodde här i Ystad. Ja,. det var väl kanske inte just DET som var det oväntade. Men vad som kommer hända sen var riktigt obehagligt. 
Normannen berättade att när han skulle gå in på en av de offentliga toaletterna på baksidan av Gamla Rådhuset hittade han en man som såg helt livlös ut., så han ville att vi skulle hjälpa till. Och såklart gjorde vi det!
Jag ringde 112 och beskrev var vi var och hur det såg ut på toan. Mannen, som kanske var runt 40 år, såg mer död än levande ut. Jag såg inte att han andades. Han hade blod runt munnen, blod på händerna. Uppknäppta byxor och bältet låg bredvid. Glassplitter runt honom. Armen han låg på blev bara mer och mer blå.
Norrmannen sa "hallå? hallå?" och försöte skaka liv i honom., (hur vågade han?!) men fick ingen kontakt.
Jag tyckte att tiden innan ambulansen kom var en evighet! Men så äntligen kom de., När de la armarna i kors för att flyfta upp honom på britsen bara gled de sakta ner åt sidorna igen. Helt väck med andra ord! Usch det var verkligen hemskt.
Vilket öde? Hur kan det gå så långt? 

Har fortfarande bilden på näthinnan när jag öppnade dörren in till toaletten och såg honom. Tänk på det mina vänner, vi har det ganska bra ändå va?






Var rädda om er!

Storebror ser dig.

I denna veckan har de manliga deltagarna i Big Brother, parvis fått bekanta sig med Oasen. Oasen, en härligt avkopplande miljö med madrasser direkt på det sandade golvet. Nu är det inte själva rummet jag hade tänkt snacka om. Utan vad som händer där. Om du mot förmodan INTE följer BB så är det såhär.
Tre tjejer med ett uppdrag, och två killar från Huset. Ni förstår vad som händer va? Tre tjejer som ska fånga två väldigtsuperduperextremt-sugna boys som inte har träffat någon villig tjej på ett bra tag. Men NU jävlar ska allt tas igen. Ojojojooj vad det gökas! Överallt.
Vet de inte att där är kameror überalles? Eller är det precis det de vet? Det slog mig också varför det inte är omvända roller. Att det skulle vara tre KILLAR inne i Oasen och två väldigtsuperduperextremt-sugna TJEJER från Huset? Vad hade hänt då? Är det lite i underton att tjejerna får sitta snällt inne i huset, heelt oväntade om att deras (?) ger järnet med andra kvinnor? 
Har vi inte kommit NÅNSTANS? Det är fan 2011.

Nä, nu kickar vi igång fredan' med en riiktig stämningshöjare.

http://www.youtube.com/watch?v=URXPVszAVsA
Högbudgetvideo - eller?

Facit.

När jag frågade Andi varför han iinte hade bäddat sängen igår var svaret:
- Eh, vadå? Det la jag inte märke till.

Och det svaret gav (trumvirvel.,) 0,0032 på oddset!
Jösses!


Grymt, sa grisen.

Tänk om ALLA dagar på jobbet skulle vara som idag, då skulle mer än gäärna kliva upp ur sängen varje morgon! UNDERBART. 

Inte nog med att dagen på jobbet var typ bäst, jag han även med lite nytta EFTER jobbet. En sväng till Granngården (köpte planteringsjord), en sväng till Ohlssons Basar (kollade på balkongmöbler), sen till Europablommor. Nu förstår ni nog att mitt lilla projekt på balkongen är igång. 

Före;


Efter;



Jag har all förståelse för er som inte riiktigt tror mig, men jag LOVAR. Det ÄR samma balkong. Det kunde ni inte se va? VILKEN förändring! To be continued.. Haha! ;)




Tackar för sex.,

., timmars sömn! (hah, där fick jag er?) Fy faaaan vad trött jag är. 
Låt mig säga såhär. På jobbet (inte salongen..) var det SÅ HIMLA MYCKET ATT "ta in". Herregud. Just nu känns det som en himla röra i huvet, men förhoppningsvis blir det lite mer ordning och struktur efter hand. Det är det jag strävar efter iallafall, haha!
Så. Nu är det torsdag och det är nya tag på salongen vilket jag ser framemot. Bara himla massa trevliga kunder och fredan' kommer vara här SÅ snabbt.
Eller, just nu skiter jag i fredan'. Nu vill jag bara krypa tillbaka ner i sängen igen.. När sängen ändå är uppe på tapeten vill jag bara passa på att dela med mig en "är det typiskt killar att inte se/märka/orka".
Såhär var det. Igår när jag var ledig sprag jag upp och ner i tvättstugan (och sen direkt ut på balkongen) typ hela förmiddagen. Ändå blev det taight på slutet och den sista maskinen, med sängkläder, fick torka uppe i lägenheten. (nu hoppar vi fram till typ kl 23.06 när jag kommer hem) När jag kryper ner i sängen märker jag, förutom att Andi snarkar högre än högst, att han INTE att bäddat med lakan! Men åå. Jag blir förbannad - och har ännu svårare att somna.,

Har ni varit med om nått sånt? Eller ja, det är klart att ni har. Men VAD?

Det ska bli kul att höra hans undanflykt., haha!


Hej och iväg.,

Som ni kanske förstått bet blev inget fix på balkongen idag. Nä, det var helt för skönt för att lämna solen där., Så det får helt enkelt bli en annan gång. Jag kan iallafall nöja mig med att jag (nästan!) har kommit fram till hur jag vill ha det. Alltid något va?

Å nu blev det stressigt! Hur kan det bli det när jag har varit ledig hela dan'? Slutar aldrig förvånas över mig själv., men nu MÅSTE jag iväg!

Ciao!
.., mot jobbet!



Njuter.

Efter 40 min. löpning har jag nu placerat mig på balkongen och låter solstrålarna för första gången bekanta sig med mina tatueringar. Och de trivs redan ihop, jag vet det. Hoppas på att de möts fler gånger från och med nu., för vet ni - nu är våren här!



Man kan ha det sämre..



Hej, igen!

Såja. Då var den gamla bloggen avdammad och åter fått se dagens ljus. Och vilket ljus sen. För idag är verkligen våren här och det ska jag ta vara på! Börjar med löprundan., följt av fix på balkongen.

I övrigt är det en del förändringar på gång i mtt liv. En del har redan skett och mer kommer hända. Ni kommer få reda på allt om ett tag. (åå nu blev ni nyfikna, va?) Hah.,


Även Ozzy är glad över att våren har kommit.

Det är fler än jag som är glad över att solen är här.


RSS 2.0