ZzZzzz.

Kunde inte sova igår heller. Jag blir tosig! Ligger och vänder och vrider, rättar till kudden, kollar mobilen, blir varm, kollar klockan.., fryser. Ja, ni förstår.
Men nu ska jag cykla till jobbet iallafall.., och sen tänkte jag passa på att träna på lunchen. Har träningsvärk i baksida lår som måste bort.
Ikväll ska jag & pappa in till Malmö och se Malmö-YIF. Malmö är redan "avhängda" från semifinalspel, men jag tror iinte att det kommer vika sig för det. Framför allt inte när de möter YIF. Ska bli kul att se vilken matchbilden blir.

Howdy!


Stress.

Jag kan inte sova om kvällarna längre. Igår gick jag och la mig, helt färdig efter träningen, vid 22-tiden. Och sista gången jag kollade på klockan var hon lite över 01. Hjärnan jobbar på max. Tankar flyger kors och tvärs.
Farmor.
Kärleken.
Jobbet.
Livet.,
Jag blir så förbannad på mig själv att jag inte kan slappna av. Att jag inte kan ta kontrollen över det. Nu är det tankarna som har ett stadigt grepp om mig. Om min vardag. Jag vill bara komma ur det greppet. På något sätt bara kunna slappna av. Stänga av knappen när man ska sova. Vad är det som gör att man grubblar så mycket? Och hur ska man komma ifrån det?


Love, love, love. I want your love.

Idag har jag & Lotta varit uppe på sjukhuset och hälsat på farmor. Stackaren, hon har det iinte lätt nu. I morgon börjar de med cellgiftsbehandlingen.., och det vet man inte riktigt hur hon kommer svara på. Jag håller alla tummar & tår för att det ska gå så smärtfritt som möjligt. Jag blir så deppig när jag ser henne, men försöker vara positiv. Vill ju inte att hon ska känna hur jag känner, egentligen.

Innan sjukan träffade jag Natti som var nere på besök. Mycket trevligt, och jag ser gäärna att hon kommer ner en sväng till helgen igen. Jag måste ju försöka hålla jämna steg med henne på dansgolvet. Sist var jag förste man att ge upp. (ålder?)



Kärlek.


Kaptenen-Jenny; 1-0

Han fällde mig igår. Kaptenen. Nu såhär i efterhand har jag kommit på att jag nog var mycket fullare än jag trodde jag var igår. Men större sensationer har jag hänt, eller hur?
Idag har det varit söndag med stort s. "Ätardag" och handboll. Mer ska inte ske en dag som denna. Så nu släcker jag lampan och drar för gardinerna (!) Dags att göra denna dagen till historia.

Gonatt, gott folk.


Pre-kväll.

Ett glas vin. Mitt nya rosa nagellack.. och Lady Gaga. 

.., uppladdningen har börjat.


Gardinstång, välkommen.

Så äntligen har den kommit ut. Gardinstången. Det känns fantastiskt att ha kommit en bit på väg (tack pappa) mot att slippa vakna med solen i ögonen varje morgon. Angenämt problem., jag vet. Men otrooligt jobbigt. Min förhoppning är också att gardinerna ska dämpa ljudet från Saluhallens varuleverans. Jag tycker att min alarmsignal är väldigt störig, men undra inte om ljudet från brummande lastbilar är VÄRRE?!

Ska dock tillägga att gardinera inte har kommit upp - än. Men i morgon. DÅ jävlar.


Solo.

Hatar att laga mat till mig själv. Finns det något tråkigare?
Det börjar i mataffären., vad ska man äta? Sen tillagningen.., och sist med aabsolut iinte minst - disken. Nä, usch. Jag tror att jag hoppar över maten idag. Det blev en Gainomax efter träningen.., och nu vaniljkesella med bär. Smaaskiigt!


Just nu är det iinte muntert.

Ska bli såå himla skönt att denna dagen snart är slut.., så att man kan lägga den bakom sig. Gå vidare. Se ljuset. För just allt annat är ljust har det varit i dag. Vaknade med huvudvärk. Lyckades hitta Panodil Brus, men de hjälpte inte alls. GICK till jobbet och med musik i öronen hoppades jag på allt tråkigt som händer i mitt liv nu kanske skulle få mig att må bra för stunden. Tyvärr inte.
Så nu ligger jag här i sängen, fortfarande ont i huvudet.., och funderar. Funderar på allt mellan himmel och jord. Stort som smått. Inte konstigt att man har huvudvärk förresten.


Måndag morgon!

Om en halvtimme ska jag sätta mig på tåget, med destination Skurup. Dags att kolla synen igen och denna gång känns det som att den vita käppen (och ledhunden?) är nära. Är alltid så otroligt känslig i ögonen, nästan så att det gör ont. När det är sol, när jag kör bil.. Ni hör. Det går utför för denna svensken.

Med mig på tåget tänkte jag förresten ha med mig min nya Ipod Nano som jag köpe i lördags., Det tog mig typ 2½ timme att ladda den med musik (inte för att jag har många låtar.., utan HUR jag skulle gå till väga) Men nu är det klart, och jag är ytterst nöjd med köpet. Älskar musik, och jag känner att humöret blir lite bättre. Bra va?

Hur är din måndag?


Upp.., och ner.

Det var bra dag i Parken igår, alla partydjur hade hittat ut kändes det som. Det dracks mängder., det dansades till YRO.,  och så åts det förståss en del. Kvart i två i natt var jag hemma, HELT färdig i benen efter att ha plockat undan glas och tallrikar till förbannelse.
När jag vaknade i morse kände jag inte alls för att gå upp ur sängen. Farmor är dålig och jag är så orolig för henne.., Så mina tankar gick till henne medans jag tog mig i kragen och klädde på mig träningkläderna.
Nu är jag nyss hemkommen från en två-timmars-promenad med Anton (farmors hund..) och jag känner att kroppen har fått lite ny enerig. Det är ju verkligen VÅR ute idag.
Nu; dusch.


Sol, visa dig.

Vaknade upp till en jämngrå himmel. Fan! Jag som är ledig nu på dagen (ska jobba i Parken ikväll) och tänkte ta en långpromenad med farmors hund vid havet. Men planerna har nu ganska snabt ändrats och lyder som följer; frukost på Hartmans - inomhus. Samt löpning & styrketräning - inomhus.

I övrigt hade jag ju premiär för mina nya Converse igår. Trivs som fisken med de. Verkligen. Och sköna är de också. Man märker att mina andra par är rätt så slitna, det vill säga ingen vidare studs i sulan. Typ.

Ozzy har DAMP nu. Han spriger som en galning i hela lägenheten med ett snöre i munnen. Trägolvet åker på stryk när han tar sina tvära svängar och panikinbromsningar. Katter äro bra knepiga ibland, men jag gillar honom ändå. Framför allt när jag ligger och sover på magen, och han kommer upp och trampar på min rygg. Väluppfustrat va?


Flower power.

Igår när jag var i affären och handlade mat till Ozzy fick jag syn på underbart fint rosor. Vita & rosa. Det fick bli två buntar. Och nu har jag spridit ut de fina rosorna i vaser runt om i lägenheten. Några i vardagsrummet, lite fler i sovrummet. Det känns fantastiskt mysigt med färska blommor i hemmet. Jag har nog sagt detta innan, men det kan inte sägas för många gånger, när jag blir rik ska jag ha nya blommor varje vecka. Tror ni inte att livet skulle bli liiite härligare?


Glädje i dess finaste form.

Så, då var mina vita Converse i skinn beställda. Inte en dag för sent. Dagarna kommer vara oliiidligt långa men är det något som jag har lärt mig är att "om man väntar på något gott, väntar man aaaldrig förlänge" (classic!)



Idag har jag saknat Elvis vääldigt mycket. Hoppas att han har det bra i katthimeln.

Fulltankad med inspiration.

Igår efter jobbet åkte jag och Nettan till Förenade Bil (BMW..) i Malmö för visning med American Crew. (Förstår ni min poäng i rubriken "fullTANKAD" .., eftersom vi var på en bilfirma?) Haha! Ja, jag vet inte vart allt kommer ifrån. Men men. Iallafall. Vi fick sitta i deras MiniCooper-rum och bland supercoola bilar och väldigt manlig miljö visade Johan från American Crew kollektionen för 2010.
Så vad är det nu för frisyrer som gäller då? Jo. Den långa luggen hänger kvar.., men istället för att ha det rakt bakåt ska det mer bölja som en våg bakåt ifrån den ena sidan, för att sen komma framåt på den andra sidan. Sidorna är fortfarande korta, men med lite mer "fyllighetet". Bredden på frisyren ökar, samt att en bit upp på nackpartiet och vid virveln ska man också ha lite mer hår. Alltså är det dagsatt lägga ifrån sin "uttunningssaxen" och jobba mer med maskin över kam., sax., och kniv för att göra stödhår.
För vem passar dessa frisyrerna då? Kanske inte för den som inte vill lägga någon tid alls på sitt hår.., Utan istället är det ju för de som gillar att han mer "frisyr". Nån som kanske skulle kunna tänka sig föna sitt hår, de som gillar att använda wax för att forma.
Jag ser såå mycket framemot att börja använda mig av det vi fick lära oss.


Djupdykning.

"De får böter - vi betalar"
Rubriken är hämtad ifrån aftonbladet.se och handlar om Hovets parkeringböter. Så till exempel när de har parkerat på Bibliotekgatan utan att få lov och får 700 spänn i böter, och då är det vi (skattebetalare) som betalar detta. Tycker ni det är ok? Kan inte kungafamiljens alla upptåg skötas som ett företag, av seriösa affärsmän?



Bete er nu va..

Taggar för spinning.

Har precis dragit på mig mina nyinköpta spinningbyxor., och springer runt här i hemmet i takt till hög musik. Lugn musik är väldigt underskattat när det gäller att tagga, enligt mig. Man blir så djup, och tycker att hela världen är underbar. Tycker inte ni?
Nu; kalkonmacka.,. sen Friskis.

Måndagsmys!

Njuta i sängen så länge man vill.
Fika i solen på Espressohouse.
Se This is it-filmen.
Träna spinning kl fem..
Och klippa & färga Sissela efteråt.

Frågor på det?


Lundh i Lund.

I går åkte jag & Andi till Lund för lite kvalitetstid på First Hotel. Började med bubbelbad, följt av handboll.. chips & Melodifestival. Och Pepsi i sängen. Ja, i..
Idag har vi sett lite mer handboll, samt varit en sväng på Nova. Nu är det strax söndagsfika och så ska vi se This is it-filmen. Måtte den vara bra, för mina förväntningar äe skyhöga.
Ses.

Jag har väl berättat?

Vi ska se Lady Gaga den 7 maj i Globen! Jag, Pernilla, Lizette .., Oo jag kan knappt bärga mig. Det kommer bli såå grymt jäsigt. Planen är att vi åker upp dagen före., och njuter av huvudstaden. Sen är party-party. Hade mer än gärna velat stanna hela helgen men den åttonde är det SM-final i Malmö. Och sen som grädde på moset blir jag 25 den 9e. Rätt så grym helg va?

Bad Romance VideoBad Romance Video


Is it true?

Onsdag morgon. Molen ligger täta. Mot min vilja tassar jag upp ur sängen och ställer mig vid diskberget. Med hjälpa av Lady Gagas toner går det ganska snabbt att fylla diskstället. Så, ett steg närmare slutet.
Funderar på dagen. Vad händer? Än har det inte skett såå mycket kul. Men kl 11 ska jag träna. Löpning & styrka. Och efter ser jag fram emot mat från tai-vagnen på ÖP-torget.., följt av jobb fram till sju-tiden.

Jag har tänkt på en sak. Tiden. Ja, att hela tiden jobba emot klockan. Tycker det är riktigt segt., Och ett sjukt stressmoment. Att leta luckor, att planera.. Tänk en värld utan klockor överallt. Jag lovar att den hade varit i total kaos.., men fullkomligt uunderbar. Visst?

Livet går i dur!

Igår jobbade jag till tolv, sen åkte vi till Malmö och skulle handla kläder. Andi var storshopparn och köpte skitsnygga jeans (Levis 504, perfekt till de som har lite större lår men ändå vill ha något smalare nertill) Han köpte även två t-shirt. Och sist med inte minst ett par nya Converse. Matte handlade jeansskjorta och en grymt cool 'skinnpaj' från MQ. Och jag då, vad köpde jag? Jo, ett par strumpbyxor. Och ett armband som stödjer "kampen om kvinnohjärtat". Var på jakt efter vin Converse i skinn, men de verkar omöjliga att få tag på.. så jag får klicka hem de från nätet, helt enkelt. Jag provade även en jacka från MQ som jag ska tassa ner i morgon och köpa. Känner ni att våren är på väg?


Tempo.

17.01 cyklade jag från jobbet i en jävla tempo. Blev ganska mycket stirr om vi säger.. Ja, det började ju 17. Men jag hann rätt så bra ändå. Missade nog bara en uppvärmningslåt, en uppvärmning som var helt onöd efter som sprang in i lokalen med maxpuls efter färden ifrån salongen.

Nu ska jag in i duschen, sen bänka mig framför tv och heja på Kenneth (.., ja, hela Kristianstad.) Hade var grymt om de kunde kamma hem matchen.


Medvind?

Idag tänkte jag ta på mig min maskeradoutfit (från i lördags). Eller ja, delar av det. Rättare sagt den klänningen som jag hade. Inte det andra tillhörande pyntet. Men klänningen känns rätt idag.., och ränder på tvären ger en lite vårvibbar. Eller hur?

Torsdag idag och det innebär sopp - & pannkakslunch på Per Helsa. Veckans höjdpunkt! Sen kl fem kilar jag iväg på spinning. Och så ska jag ju jobba förståss..

Dags att hissa segel. Sköt om er!

3 x fisk.

1.0 Igår när jag gick i mataffärren hade jag ruggig idétorka. Så valet föll tillslut på fiskpinnar. Det var verkligen år och dar sen jag åt det. Sagt & gjort. Kokte potatis, rev mörötter.

2.0 Idag på lunchen åt vi på LiteMer. Vad tror ni dagens var? Inte fiskpinnar.., men pannerad spätta och kokt potatis.

3.0 Och nu ikväll efter jobbet bjöd Pernilla på mat. Idétorkan hade även slagit ner hos henne när hon var och handlade, så gissa vad det blev. Fiskpinnar och kokt potatis.

Haha. Hur är detta möjligt?! 3 gånger på två dagar. Men nu var det ur välden och jag vill inte se pannerad fisk på ett bra tag framöver nu? Ok, hör ni det nu alla (?) som ska bjuda mig på middag här fram över.

Ljuva onsdag.

Vaknade på strålande humör.., och det var kanske inte så konstigt. För strålade var just det solen gjorde. Rakt i ögonen. (nu börjar det veerkligen dra ihop sig till de där gardinerna som jag har snackat om ett tag) Upp och hoppa, och på med Spotify och Higheeer. Ber om ursäkt för att jag är något (?) tjatig om den låten men den är för jävla bra. Ja, är det inte nästan så att Hope and glory är omkörd? (förlåt Måns) Hur hög volym kan man ha såhär på morgonkvisten? Finns det nån oskriven regel?

Nu ska jag knapra i mig sista tuggan sen beger jag mig.
Vi hörs <3

Ra-ra-olala.

Min mobil hade lagt av under natten så jag försov mig i morse. Vaknade fem minuter innan jag skulle jobba.. typiskt! Men jag hade en snäll första-kund så det var nemas problemas. Så hela dagen har varit lite stressad. Han inte riktigt varva ner tror jag. Men nu har jag slutat och så det känns skönt.

Lizette skickade förresten och berätta att Lady Gaga kommer till Stockholm den 7 maj! Fantastiiiico. Dit ska jag. Biljetterna släppa på fredag, så får jag inte en blir jag toosig. Klart tösen ska till huvudstaden.

Försöker sakta komma tillbaka till livet.

Efter en någon vriden natt (sov 3h) och helt för lite matintag sitter jag nu här nere för räkning efter spinningpasset. Är min tid kommen?
Svar; NEJ. En viss Erik Grönwall får mig sakta med säkert tillbaka till verkligenheten. Full volym: är ni med mig? "I am flying, my heart is taking over. Higheer, higher, higheeer." Sjukt bra låt att tagga tid. Den gör mig verkligen lycklig.
Så nu är jag återhämtad., och redo för duschen. Sen blir det väl ett besök till Saluhallen och den ständiga frågan ekar i mitt huvet; vad blir det för mat?

Jenny by night.

Klockan har passerat söndag och gått in i måndagsdygnet. Normalt sätt sover jag vid denna tiden.. men idag går det bara inte. Hockeyn gjorde sitt (blev helt till mig när USA förlorade), kakorna har väl gjort sitt (har väl fortf. en grym sockertopp) och lite andra tankar som jag brottas med tar hand om resten. Så nu ligger jag här och lyssnar på stormvindarna utanför. Klarvaken.


RSS 2.0