Mamma goes Tazz.

Ja, ni vet han Tazz. Tecknad figur som drar fram som virvelvinden. Vet ni? Bra. För då vet ni hur min mamma städar/plockar undan. I morse när jag vaknade likade min lägenhet mest ett stort förråd med lådor/saker överallt. Sen kom mamma (läs; Tazz) om nu är här nästan helt undanplockat. Ja, de fyra lådorna som är kvar räknas knappt med tankte på hr många här var från början.
Nu dusch. Sen frukost med Lizette på EH. Och efter det blir det en del julklappsinhandling samt en ny telefon.

 



Tredje natten..

.. i nya lägenheten. En lägenhet som är propp full med flyttkartonger. Ja, jag ska ta tag i det. Det är ett av dagens projekt. I övrigt händer det ganska mycket för att vara söndag. Öja julbord - lämna lägenheten på Bollhusgatan - handboll - Skyltsöndag - El Classico.
Nu måste jag få i mig lite mat. Var ett tag sen sist..

Flyttat!

Nu är allt klart. Eller nä. Klart är det ju inte. Men alla saker är på plats på Långgatan. Vart ska jag börja? Det står saker ööverallt. Kläder, tallrikar, mattor i en härlig (?) röra. Usch.

Lediga dagen.

. fick beskedet att jag får nyckeln till lägenheten redan i morgon
. postat (!) uppsägningen på lägenheten på Bollhusgatan
. sagt upp elen
. handlat mat
. sorterat HELA garderoben och gett bort massor av kläder som jag inte använder längre, samt "hittat" många kläder som jag hade glömt att jag hade (förlåt mamma.) Detta tog upp det mesta utav min dag, men nu är det fantastiskt skönt att det är över.

Nu - halv åtta hos mig.


Packa. Packa lite till. Packa ännu mer.

I morgon får jag nyckeln till min nya lägenhet på Långgatan. Då ska det städas & målas. Längtar som in ii..

Jag ska flytta.

Det är med blandade känslor som jag nu meddelar att jag nu ska lämna lägenheten som jag & Andi flyttade in i för nästan exakt 1½ år sedan. Vår fina lägenhet, vår som blev min. Pengarna räcker helt enkelt inte till.
Nu har jag fått en lägenhet på Långgatan. En helt annan typ av lägenhet. Den jag bor i nu är ljus. Stora fönster, ballkong. Den jag flyttar till är 20 kvm mindre. Små fönster. Korsvirke & bjälkar. 
Dags att börja packa nu då.
Men först jag till Bo Ohlsson med Pernilla.

Winnerbäck i Baltiska hallen.

Vi startade med mat på T.G.I Friday's. Ja, en flaska rosé också. Ett utom ordentligt gott rosévin btw. Nu har jag glömt vad det heter, men tror Pernilla gör (?) I allafall. Sen begav vi oss med taxi till Baltiska hallen där en mindre trevlig kö väntade. Som tur var gick det ganska smärtfritt. In kom vi. Öl köpte vi. Sen. Sen var det Lasse. Denna Lasse. Hans stämma.. hans kärlek till publiken. Tacksamheten. Och vad vi sjöng. Lite drygt två timmar senare och fem (!) extra nummer senare åkte vi nöjda och glada tillbaka till Friday´s. En supergo' mojito. Sen åkte vi hem. Slutet gott. Allting gott.


RIP Elvis



Vi saknar dig, Elivs. Jag gråter när jag ser bilderna. Det var inte så jag ville att det skulle sluta. Att du skulle försvinna. Du var ju inte mer än ett år. Vi skulle ha en framtid ihop. Iallafall 10 år tillsammans. Om jag hade fått bestämma. Men tyvärr får jag ju inte alltid det. Bestämma.
Vill du fälla en tår tillsammans med mig. Lyssna då på Youre my inspiration med Chigaco. Ett, två, tre - PLAY.

Idag är en sån dag.

Tvättberget har sakta men säkert vuxit till sig. Jag borde gå (läs: ta hissen) ner i tvättstugan och kolla om där är en ledig tvättid. Jag gör det inte. För idag är en sån dag.
En sån dag när jag vaknade vid nio-tiden och ligger fortfarande kvar i sängen. Batteriet på mobilen vill ha ström. Min magen vill ha mat. Kroppen behöver frisk luft. Men inget händer.
Ozzy ligger och sover här bredvid. Han drömmer nog om Elvis. Tror att han saknar honom minst lika mycket som jag. Han saknar någon att leka med. Jag saknar att mysa med honom. Hans fluffiga päls mot min hand.

Nu. Nu. Nu ska jag gå upp. Jag lovar er. Kanske lägger jag mig på soffan?

Cookalong @ Stiffes.

Lyxtorsdag. Inget göre i köket ikväll. Nä, för nu är det så att mina söta vänner ska kocka, och jag kommer till bukat bord. (nåja, kanske inte.. men man vet aldrig) Nästan som 'Halv åtta hos mig', men vid sju-tiden istället.. och vi känner varandra redan.
Måste bege mig.


Testade förresten nytt shampo och balsam idag. Ger massvis med fukt till mitt torra hår. Och doften. Den är ljuvlig.

 

En ny favoritserie.


Saffransgifflar.

Yes. Äntligen är premiären över. Åh, vad jag har längtat efter dessa gula godingar. Mm. Vilken smak är er favorit? Det finns väl kanel, kola och vanilj. Och såklart saffran.

Tog faktiskt en efter frukosten nyss. Ren njutning.

RSS 2.0