Stirr.

Tejpen var skiiiit.

Haj!

Testing.

Det blev bara ett glas igår. Eller inte ens ett., snarare ett halvt. Det får bli fler ikväll helt enkelt.

Om cirkus en timme ska vi käka på Soft (och dricka mojito!) så det är dägs att byta ut jeans mot klänning, omålade naglar mot guldiga naglar, tradet hår mot grymt hår,. ja, ni hänger med va?
Förresten, jag köpt nån slags tejp till brösten, så att man slipper bh. Tänkte kanske testa det idag. Funkar det är det ju finnemang under alla tunna sommarlinne.
Är det någon som har testat? Undrar HUR skönt det är att dra bort det sen i natt?


På återseende.



Skål var det här.

Till min stora glädje har Systembolaget i Ystad fått in Chill Out rosé. Ja, första glaset är redan upphällt., och jag tror bestämt att det blir både blir två och tre glas också.
Kvällens sällskap är Ozzy. Bra kille som alltid ställer upp. Det enda han kräver är en mus* lite då och då, helt vanlig kille helt enkelt. Hah!
Annars sker förmodligen inget mer denna fredag. Men jag hoppas att jag har fel.,
*Mus är en leksaksmus med inbyggd "plinga". Ville bara klargöra..

Tröttare än Hans-Ine.

Usch., jag vet inte vad jag ska ta mig till. Kan tyvärr inte avslöja exakt vad det rör sig om ännu, men jag kan väl säga så mycket som att jag har skickat iväg en intresseanmälan till Ingemar.

Har typ inte sovit på två nätter så jag är sjukligt trött, men idag är det fredag. Kanske hjälper lite.
(Ledsen för ett kanske mindre intressant inlägg., men så är det nu - och så får det bli..)




Ses.

- De som är bjudna till min fest svarar inte, så jag inte planera vidare.
- Andis (handbolls-)liv står inför förändring.
- Jag missade Friskisprovet med ETT poäng. Ska göra om det på måndag..
- Valborg kommer iinte firas med Andi, för de ska äta middag med laget.

Jag går och lägger mig.


Dagens outfit,.

Bara ben & Converse. Där är desscoden för typ hela sommarn. På tal om Converse. Jag är gaanska sugen, eller inte gaanska sugen, VÄLDIGT sugen på att köpa en ny färg idag. Röda? Vad tror ni?

å Gud.

Oj oj oj., nu gäller det v-e-r-k-l-i-g-e-n att tagga inför jobb. Jag hade den sjukaste drömmen som har fått mig på lite ilsket humör. En bättre start på dan hade jag ju helt klart önskat.., men vadan göra åt detta?

Nu ska jag dricka upp min frukost och dra på mig ett shorts.
Ha en bra dag kompis-jao.


Bäst påsk!

Vi varierade oss idag. Norra promenaden byttes ut till gräsmattan vid småbåtshamnen., Annars har det varit detsamma. Grill, tidningar, lek. 
I morgon börjar allvaret igen. Jobbet väntar., Jag måste säga att det känns sådäär. Nu har man kommit in i sommarlunket.
MEN det är bara att ta det..

I morgon är också sista hemmamatchen för säsongen för Ifkå. Ni kommer och heja va?

Go'natt!


Va saru?

Vaknade kvart över tio., pigg & utvilad, men med Sveriges största lock för vänster öra. Hör inte ett skit., så nu har jag droppat i örondroppar och tyckt på lite bomull. Måtte det släppa snart!

Go'morgon på er förresten! Hur mår ni? Inget lock i örat hoppas jag..
Ännu en strålande dag, så bikinin äro redan på. Förmodligen blir det samma aktivitet som igår. Park-häng, picknick och massa tidningar. Inte mig emot! :)

Nu hoppas jag att alla i huset vaknat, kanske inte Mackan, men jag tänker iallafall spitta lite Scooter nu.. 


Ha en underbart härlig dag!
Tja :P



Sammanfattningsvis,.

I fredags satt/låg/kastade boll/grillade vi i Norra Promenaden i fem timmar. UNDERBART! Grillad korv & rosé måste ju vara den perfekta lunchen. Inte sant? Efter Norra Promenaden blev det premiär på Marinan (ja, mer vin) och sen gick vi hem till fam. Persson/Richard och lekte papp-påse-leken med Fia och Rappe(!) i finalen. Därefter tog vi taxi till LittleMore..

I lördags, puuh, fanns jag från början inte.., men det va bara att bida ihop. Källebo kallade på påskfrukost., O vad jag njöt, absolut, MEN hade ågen över att jag skulle behöva gå ifrån tillställningen för att jobba i fem timmar på EH. Men det gick det med! DIRR efter jobbet hoppade jag in i Tysken och körde till Köpinge där alla bästaste vänner grillade hos Ola & Majsan. Fläskfilé och Andis goa pastasallad - ni hör ju, det kunde inte bli bättre. Ja, mer vin blev det också. Och dans till Scooter. Nöjda och belåtna åkte vi (rave?)-taxi hem vid 01.,

Nu har jag precis smörjt in min pigmentfläck på överläppen. Det är dags att inta position rak-lång på balkongen. 


Å herregud vilka dagar! :) Tänk att sol och värme kan göra oss så lyckliga. GILLART! <3


http://www.youtube.com/watch?v=NqRctxFIYlU

"jalla jalla, det är kebab till alla"


Guling, guling.,

Snart är det PÅSK! :)

Planen är;
- Stavsten-IFKå ikväll.
- Marinan med alla vänner på fredag. Förhoppningen är att det ska bli glassigt väder, så blir det lite rosé i Norra Promenaden på en filt, typ hela dan.
- På lördag bjuder Lee hem på frukost., sen ska jag jobba en sväng på EH. O kvällen nalkas det grillning hos fam. Majsan & Ola. Ääntligen grillpremiäär!
- Söndags/påskmiddag i Herrestad.,
- .. och måndag då?

Tror detta blir en mycket bra helg! :) Ser framförallt fram emot att träffa polarna., det går helt för länge mellan gångerna.

Nu ska jag ta bort mitt trötta nagellack., och sen bege mig till Friskis och skriva prova. Det är NU ni ska hålla tummen för mig. Tack tack tack.,

Vi hörs sen! Puss & kram.

Jodå så atteehh.,

Igår när Andi tog en tugga av kladdkakan jag bakat, stack till Hyrman, hyrde den STÖRSTA motorsågen, och drog i starsnöret;

- Den ska inte vara såhär kladdig..
- Ät inte den då, sa jag till svar.
- Men den ska inte vara såhär kladdig!
- Men herregud, ät den inte då, sa jag!
- Den ska vara hårdare i mitten.,
- Sluta ät!

En pratade vi inte på hela kvällen. Ja, så kan det vara. En helt vanlig tisdag på Sturekompaniet..

SUCK!




Jenny bakar.

När jag lagade middag blev jag vääldigt sugen på kladdkaka. Och vad göra man då säg? Jo, man slänger ihop en. Här har ni resultatet. Väldigt god, och det bästa är att jag vet att den blir ännu godare i morgon när den har stått och "dratt" till sig lite i kylskåpet.



Kladdig kladdkaka.


Svettigt.

Då ska vi se,.

Tisdag.
Solen skiner., och livet är inte alls jobbigt.

., kan man tycka.
Men.
MEN.

Icke.
Livet ÄR jobbigt nu.

Friskisboken. Ni vet., nu är det bokat datum. Torsdag morgon. Då ska jag ha vässat pennan, tankat mig FULL på info (inte full på sprit, förslagsvis..) och vara redo för mitt nya ledareroll.

Håll tummen för mig. På torsdag morgon.,
Thänk jo.


Dagens..,


Plastmatta och nya stolar., ny händer det grejer på balkongen.


Nagellackssamlingen fick ett nyförvärv. Summer red heter färgen.
Fint till sommarbruna tassar!


., och sist men ICKE minst, en ny bikini från Åhléns. Rosa, grönt & guld. Taget!

Solen äro hääär!

HUR lätt är det att sova i detta vädret? :) Är det någon som har tapetserat himlen med MFF-tröjor? Jag tror det, va. Eller!? Hah. Men iallafall, det är upplagt för ännu en ljuvlig dag. 

Såg ni BigBrother igår? Ja, men det är väl klart ni gjorde! Var det rätt att Annie åkte ut? Jag var tvärsäker på att Madde skulle åka., hon gör ju iinget annat än., ja, ni-vet-vad. Men så blev icke fallet.. Bra eller anus?

Nä., nu ska jag klä mig, borsta tanden, och bege mig till salongen., Kan ni nu ha det så bra idag och njuta av solen?



Kanske inte riktigt "himmelsblått" men ändå en blå himmel.


Trytt.

Efter gårdagens utgång är bästa starten på söndan' varm nyponsoppa med vaniljglass & mandelbiskvier. Mm-m-m :P

Nä, idag blir det inte många knop gjorda. En händbollsmatch från läktarplats är det enda som är inplanerat. Borde kanske börja kolla i Friskis-boken. Det nalkas ju prov kommande vecka, vet ni., Men vi får se om jag kanske inte väntar med de till i morgon. 


Resumé.

Jag tränade "intervall flex" för andra gången i mitt liv igår. Första gången var ju i Furuboda med en super taggad grupp, och en ännu mer taggad Erik som var ledare. Musiken dunkade HÖGT ur högtalarna., 
Igår när jag tränade här i Ystad var det typ precis tvärt om. Ledaren var sådäär taggad, eller det var hon kanske, men det märktes inte. Musiken var jättelåg. Och det fanns några i gruppen som var laddade,.

Men men,. jag tycker att det är en väldans bra träning så jag tänker fortsätta gå. Så är det!


I dur!

Vilket möte det blev igår. Frans tog upp några punkter gällande "dispay"., hur det ska se ut i montern osv. Och det var nog egentligen det enda "stora" att ta upp på mötet. (på EH har man personalmöte en gång i månaden, det ni!) Jag hade blivit informerad om att mötet tar ungefär 1h. MEN. Men men., när var jag hemma? Hur länge höll vi på att snacka, ta del av olika historier? Jo. Klockan var 00.10 när jag cyklande hem! Underbart. Ser frame mot nästa möte.,

VILKET VÄDER förresten! :) Jag blir så pigg. Har redan strukit den vita blusen och jepp - det blir Conversen till det! 

Vad ska ni göra ikväll!? 

Puss & kram på er.,


Bilder som jag tog i fjol., hur sugen blir man inte!?


4 toasters!

Förresten: THE TOWN var faktiskt väldigt bra., och helt klart sevärd!

Nu ska jag dressa om till träningskläder., för att sen bege mig ner till Friskis. Å vad taggad jag är. Vi blev ju rekommenderade att vila kroppen lite sen vi kom hem från Furuboda, så det är inte konstigt att jag är sugen på att träna igen!

Idag har jag även bokat in mitt födelsedagskalas för familjen. Snart så är det tid att öppna presenter igen. Med risk för att låta som min mormor nu med; tänk vad tiden går..
Usch ja.
26..

Over and out.



Haha., kanske inte riktigt.


Hello everyone!

Torsdag. Hela dan. Det känns väl bra. Jobb på salongen till sex., sen direkt till träningen (intervall flex*) och efter det är det personalmöte på EH vid halv tio. 
*Intervall flex är ett relativt nytt pass som är uppdelat i två delar. Först är det plattan i mattan - intervallträning i 25 minuter! Och andra halvan (20 min.) är det rörlighet i ett lite lugnare tempo. Perfekt pass enligt mig! 

Vet ni? Till helgen ska det bli varmt & soligt. Läge för grillpremiär?





Moviestar.

Så. Nu har jag precis kommit hem från ansiktsbehandlingen på Vackra. Fantstiskt skönt!
Köpte även en ny flaska ansiktsvatten och en kräm som bleker pigmentfläckar som man får av solen. Solen gillar tydligen mig (och jag gillar absolut solen!) men jag har en tendens att alltid bli lite brunare på ett ställe på överläppen, och denna kräm ska tydligen förhindra det. (ska inte glömma att använda det bara, för det räckte tydligen inte att man hade köpt den. Den ska ANVÄNDAS.. jaja)


Ikväll nalkas film här hemma. Det är vääldigt sällan det sker, men Andi ville såå gärna se THE TOWN. Är det nån som har sett den? 2 timmar lång. Måtte den vara bra., annars lär jag somna rätt omgående.



Kär i ett typsnitt - check!

Det var ju det här med tatuering, va :) En dag som denna, när jag bara njuter av att inte göra nånting, är det svårt att hålla tankarna i styr. En av sakerna jag har grottat ner mig i är att det börjar bli däx för ny tatuering. Jag vill göra nån form utan text. Kanske "för evigt" i detta typsnittet?




Lill-lördag?

Go'morgon på er!

Har ni sovit gott? Det har jag, när jag väl somnade. Vissa kvällar är så. Visst är det konstigt? Några dagar somnar man direkt, andra gör man iinte det. Knepigt det dära.,

Idag är det onsdag, vilket innebär ledig-dag för mig. Och då vet ni vad som gäller? Tvättstugan. Berget har aldrig varit så högt, och precis alla träningskläder ligger där. Tvättar även lite vår/sommarkläder som har legat i källarn ett tag. Så det är trevligt - när det är klart! :P

I eftermiddag tänkte jag belöna mig själv med en behandling på Vackra. Berättar mer om det sen!


Mot Sherwoodskogen., å vidare. (typ)
Bild som visar hur min förmiddag ser ut. Det är också en vääldigt brant rulltrappa i Stockholm.


Vår?





Glöm allt jag sa om "säkra vårtecken". Å herregud vilken motvind jag hade när jag cyklade hem. Jag kunde inte göra något annat än att ta ett stopp på blomsteraffären, för att hämta andan och handla lite fina blommor att liva upp humöret med.

Visst blev det fint? Ser ni kontrasten, vår inne - höst ute. Haha!

Kul på (h)jul?



Nya Hänt Extra anlände till jobbet idag. Hittade en ganska kul bild :P

(ber om ursäkt för min dåliga mobilkamera)


Solen i ögonen.,


Dessa glasögon köpte jag i fjol .,
men efter flytten är det GONE! Borta. Hittade de iingenstans. ÅÅ vad irriterad jag blir, påå mig själv. Så nu, när solen äntligen är här, sitter jag och spanar in nya godingar. 
Det KAN bli dessa.




Pastell.

Känner att jag har fastnat på YouTube denna morgon. (vilken tur att jag vaknade halv sju., när jag börjar jobba kl 11) Och så hittade jag denna. Göteborgslåten. Som om jag inte var sugen på att åka dit innan. Ååå., lyssna och njut! http://www.youtube.com/watch?v=64Kp8X61-Tw

Som sagt, jobbet börjar först klockan 11, så jag tänkte ta ett stopp på H&M på vägen. Tyckte att jag såg att Conscious collection hade anlänt. Jag KAN ha fel, men jag hoppas ju att jag inte har det. Har nämligen hittat en del mycket trevliga vår/sommar-kläder som jag tänkte bekanta mig mer med.


Ja, tack!

Spinninglåt - check.

Britney gästspelar i Rihanna's S&M., Enligt mig kan det ju iinte gå fel. Tycker båda är så oerhört grymma. Klockrena partymusik-brudar., men även älskar jag deras lugna låtar också.

Lyssna på låten här; 
http://www.youtube.com/watch?v=xS6I_vVunf8&feature=player_embedded


PREMIÄR: Rihanna och Britney

Vad tycker ni?

Säkra vårtecken.

- Cyklade hem från jobbet i t-shirt.
- Middag på balkongen.
- Kvällspromenad.
- Päronsplitt.
- Ljust till halv åtta.


Snart så?
Bild från förra året.,


Helgens snabbresumé.

I torsdags var vi 37 blivande ledare som samlandes på/i Furuboda. Vi träffade våra (fantastiska!) kursledare, Jenny & Erik, bekantade oss med våra 60cm breda sängar, hade genomgång av helgen, löptränade i stormen Gudrun (typ.) och åt (skol-)mat.
Fredagen & lördagen var ungefär samma. Frukost halv åtta. Teori, fika och träning innan lunch. Terori igen. Träning igen. Fika igen. Och middag. Och träning/teori igen. Blir ni avundsjuka? :)
Igår summerades allt vi lärt oss i ett grupparbete där vi skulle leda en grupp motionärer. Vår grupp tilldelades "Staffan och hans arbetskamrater" De var stillasittande, körde till jobbet, åt i princip alla måltider ute, men blev via en friskvårdsdag sugen på att göra åt sitt liv. Förtår ni? Vi skulle motivera de att börja träna! Lägga upp hur deras termin skulle se ut, vilka mål de hade med träningen. Vi föreslog funktionell cirkelträning, då man tränar HELA kroppen. Bålstyrka. Många muskelgrupper på samma gång. (inte bara tex biceps i en maskin på gymmet) Träna hållningen. Och motivera med tuff, hög musik. 
Riktigt rolig övning, som gav oss en provsmakning på vad som komma skall.

När kursen var slut, och vi hade tilldelats kursintyget, var det raka vägen hem till Ystad och ÖP-hallen där vi fick se Ifkå vinna över Önnered. Trevligt!

När jag kom hem till lägenheten igen., var här nystädat, diskat, dammsugat och maten var förberedd.
NOOOOOOT! [naaaat]
Efter Andi's samkväm i lördags fanns fortfarande tydliga spår. Gert Fredagsfräckisar-boken låg framme, tulpanerna var stendöda, vid matbordet stod använda glas, på diskbänken fanns tallrikar med rester från Frödinge (?) kladdkaka, vid tvn låg Fifa11. Ja, ni fattar va?

Men nu är det mesta återställt.

Så. Där var min helg. Tja! ;)





Han inte ta så mycket bilder, men här är några från rummet.



Himma i stan' igen.

Mina vänner., jag är nu hemma. Träningskläderna är utbytta mot myskläder. Ciitronfromagen är på kylning. Mmm., Berättar mer om utbildningen i morgon. Nu är det Big Brother!
., (måtte Patrik åka ut)



Jag har saknat min kise!

Borde börja packa.,

Så. Nu är jag klar med instuderingsfrågorna., Och vet ni vad klockan var när jag var färdig?
Klockan 21.59! Jag måste vara GJORD för att kolla på Big Brother. Visst? Its meant to be? Haha!


Heja heja!

För övrigt var frågorna var inte speciellt svåra., muskelceller, kolhydrater, syreupptagning osv. Provet är ju inte förrän om en månad., så det ska nog gå bra det här. Åå., jag vill bara bara köra pass NU! Och vet ni - det är obligaritorisk närvaro på er då :P

Gonatt och trevlig helg. Hörs på söndag!


Hungrig!

ÅÅ vad trött jag är! Orkar jag laga middag? NO. Kom nyss hem från jobbet och soffan har aaldrig varit så skön. Jag som hade bokat tvättid till ikväll., men *PALLA springa upp och ner i trappen.
Så nu sitter jag här och följer IFkåå's match mot Hammarby. Ser ut att gå sådäär. Massa teknika fel, och skott utanför. Kanske inte läge att ringa Andi sen?
Annars ska jag packa! Och läsa Utbildningsboken., Och förhoppningsvis, måtte jag mig vaken, se Big Brother! 

Nu börjar matchen igen.,  Hej sålänge.

*ord som ungdomarna (iaf som träffar på jobbet) använder i sitt dagliga tal.

Furuboda - stället där jag och massa andra blivande Friskisledare kommer vara hela helgen!

Dyk.

Ame triangle bra Magnolia (3598) 99 SEKSabrina mini brief Magnolia (3598) 79 SEK
Sabrina bandeau Black (9000) 99 SEKSabrina mini brief Black (9000) 79 SEK

Tyra triangle bra Peacoat/offwhite (5483) 99 SEKTyra mini brief Peacoat/offwhite (5483) 99 SEK
Alexis triangle bra Black/paisley (9856) 99 SEKAme tanga Black (9000) 99 SEK
Och då så har Gina Tricot också släppt årets bikiniskörd. Här är ett axplock. 

G e
m i g
a l l a!

Te-te-te-telephone.

Tror ni jag läste i den dära Friskis-boken igår? Hah. Näe. Det är ju fan sjukt. Vart är diciplinen? Aja, jag får ta nya tag idag :)

Go'morgon på er förresten!
Hur mår ni? Var natten angenäm? Ni vet att jag berättade om mina drömmar., att jag vaknar mitt ii nått spännande. I natt har jag inte ett minne av vad/om jag har drömt något. Märkligt! Mycket.


Bjuder på en bildbomb från Lady Gaga's konsert i Globen för det får mig på bra humör!
Jag var i hiiiiimmelriket :P

Middagstipset.

Till middag tänkte jag koka rödbetor,. göra en go' chevré-röra. Och steka upp lite fläskfilé. Vad tror ni? Kan bli rätt gott va?

Annars är det väl läge för mig att stoppa huet i Friskis & Svettis utbildningsbok ikväll. Vi beger oss ju på torsdag., Framförhållning! NOOOT :P




Beach 2011 - check


Produktplacering?





Ozzy - the model.


Balkonghäng.

Just nu på Sturekompaniet:



Kakan bakade Andi i lördags, men smakar lika bra idag! Mmm.

Strax ska jag ta mig till Hartmans och möta upp Lizette, Micke och Ryddan för lunch. (Måtte där vara plats på uteserveringen!) Sen väntar jobb, tätt följt av ett spinningpass.

Bra måndag!

Vad snackar ni om?

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article12825732.ab

Detta mååste ni se! :) Vilka godingar.,



Ännu en helg till historieböckerna.

I lördags bjöd vi på taco's (pappa, mamma & Gunnar kom hit!) och när vi var åejdna så kom även Rappe & Ajje hit. Och sen också även Pernilla. Några (?) Hansen/cola och en del rö'vin senare begav vi oss till Öja. Öja. Ja, Öja. Å herregud! Jag var mentalt förberedd på att jag skulle vara äldst på stället. Lätt. Men - se, det var vi inte (!) Bussen hem var en pärs.,
Men jag lever. Idag. Gårdagen var mest jobbig. Hjärtat fick VERKLIGEN jobba. En handbollmatch som var oliiidligt spännande, och lite mat fr 19840. Två saker som inte är bra när kroppen är kass!

Och så är det måndag idag! Ja just det, måndag,.




Va' ii?



Medans vi väntade på vår wok igår fick vi en skål wasabi*-nötter. Det är nog första gången jag smakar det, men det var rikitgt gott. Starkt., mmm :) Vad tycker ni?

Nu ska jag strax iväg till jobbet,. och sen blir det den obligatoriska lördagsfikan. Hörs sen!


*
Wasabi i Sverige

Eftersom wasabi på grund av dålig tillgång och stor efterfrågan är dyr samt att den är svår att transportera färsk används i många fall en ersättare bestående av färgad pepparrot. Denna variant är vanligt förekommande i Sverige och på svenska restauranger.

Källa: Wikipedia

UPS!?


Freda' i blodet igen.

I morse när jag cyklade till jobbet var jag iklädd både vinterjacka & regnbyxor. Fy! Det kändes som det var oktober igen. (det enda positiva i kråksången var att jag iinte hade motvind också..) När jag var klar på jobbet (efter städningen och fixat med de fem lådor med produkter) begav jag mig hemåt. Hemåt. Inte hem. Nä, jag gick långsamt med cykeln genom stan. Och så en tur in på HM. Jag hittade en superdupersnygg "jumpsuit" för ENDAST 149 pix. Taget.

Efter HM träffade jag Andi på Espresso House., där vi hade ett litet familjemöte.
- VAD händer ikväll? '
Jag hade för mig att de skulle öppna uteserveringen på Hamncaféet (nån mer som har hört det?) men där var inte en kotte. Istället blev det Sushinu. Ett glas "rytt" och en entrecote-wok senare sitter vi ni hemma och ska se BB (ja, jag har TVINGAT Andi att hålla sig vaken. Blir det ett lika roligt avsnitt som igår, lär han också bli fast!) och sen blir det bingen.




För en vecka sen jag hade shorts-premiär. Oj oj ooj vad jag gillart! (vad det nån som sa nått om vinterjacka innan!?)

Lurad?

Jag har varit vaken i typ 4 minuter och ÄN har jag inte blivit lurad. Tror jag! :) 
Ååå, men vet ni? Vet ni vem som underbaringarna i The Voice ringde precis? Zlatan! Zlatan. Å herregud. De sjöng "vi gratulerar" till honom., och när de hade sjungit klart så säger han:
- Jag fyller inte år idag?
- APRIL APRIL, din dumma sill!
Hah., skrattade Zlatan? Oo ja. Haha. Han är ju BÄST! 

Made my day.

Nu ska jag ut i la regn OCH storm. Fyy!




RSS 2.0