Idag är en bra dag!

Så.

Nu har jag precis kommit hem ifrån träningen (övade på mitt spinningpass..) och tänkte ta en snabbdusch. Sen blir det på med bikinin fortare än kvick för herrej-vlar vad varmt det är ute - perfekt tajmat för jag är ju LEDIG IDAG!

Tänkte bege mig upp till ICA och handla lite picknick och en massa tidningar., för att sen rulla ner till gräsmattan vid Marinan. Kan det blir bra tror ni?

Ja, för DET blir det!

Riiktigt bra kollage! :)

Åå, finns min hals? :/

Nu ska jag cykla till Anders och få en go (?) massage. Måtte jag ha medvind, för det är en bit..

Efteråt ska jag möta upp Lizette för fika på stan.
Det blir en perfekt uppladdning tills det är dags att jobba igen, 15-22..

Bra gille i Barcelona ikväll ^^

Både handbollslaget & fotbollslaget är ju CL-mästare! Sjuukt imponerande.. 

Någon som jag också är väldigt imponerad av är Mr Stenmark. Vilken kille! Han var verkligen väl värd titeln Mästarnas Mästare. 

Grattis Ingemar!

Ny familjemedlem.

Förresten., jag blev med nya Coverse igår.


SOMMAR!

Vi drar till Malmee.,

Å herregud vad go' mat vi åt igår. Färsk sparris med parmesan, rödbetor och getost, lax med avokadosallad, kikärtsbiffar med yoghurt.
M-m-m! Tapas är verkligen perfekt, lite av varje eftersom jag aldrig kan bestämma mig., och så blir man behagligt mätt.

Efter maten gick vi bort till Lilla Torg och tog vars sen drink (läs: redbull/jäger) innan vi gick till tåget och åkte tillbaka till Ystad. Vissa åkte ut till LiteMer men jag och Terese åkte hem..

., så nu är jag pigg & gla' och redo för att jobba igen!

Förresten. Det är ju mors dag idag., har ni köpt nått trevligt till er mami?

Puss å hej!


Ligger på Stortorget, Malmö. Väl värt ett besök för det goa maten. Inredningen hade dock stannat på nittio-talet!


Hej lördag!

Go'morgon!

Har ni sovit gott? Jag har. Somnade som en stock.,  

Igår efter jobbet mötte vi upp Pernilla & Marco på Regement., och en pizza senare begav vi oss till bion. (Ja, vi handlade lite(?) godis först..)

Baksmällan 2.

Bion fylldes snabbt av en härlig doft av bensin, Polo Sport., och dax-wax. Ni hajjar va? Snittålderna var kanske 16. Jag & Pernilla såg till att den höjdes något.,
Hur var bion då?
Njaa., sådär. Eller 3 av 5 "j"-betyg. Upplägget var exakt det samma som den första. Visst, jag hade mina aningar om det innan., men jag hoppades på att jag skulle ha fel. Det hade jag inte.
Denna var absolut roligt., men många saker var faktiskt lite vidriga. Inget jag skrattar åt., Nu hade jag tänkt skriva VAD det var som var vidrigt, men det finns nog några som inte har sett den - så jag säger inget.

Nu ska jag ner i tvättstugan. (skräll!)

Ha en bra dag!


Hello Kexet.


200 km/h?

På senare tid har det verkligen varit full rulle.,

Måndag: Gjorde min första stängning på Espresso House.
Tisdag: Jobb på Espresso House till 17., cyklade direkt till salongen och jobbade till åtta.
Onsdag: Klipp till åtta igen., sen personalmöte på Espresso House. Var i säng halv tolv.,
Torsag: Salongen igen., till sex. Sen direkt till Friskis för ett härligt IntervallFlex-pass.
Fredag: Jobb på salongen., och sen Baksmällan II med Pernilla & Marco. 19840 innan.
Lördag: Espresso House., sen åker vi direkt till Malmö för personalfest på Mosaik!
Söndag: Stängning på Espresso House igen.

Måndag: Espresso house., sa jag att jag ska stänga? :)
Tisdag: LEDIG! Då jäklar ska jag träna på mitt spinningpass..

Finns jag!? :)

Efter ett gäng foliepaket senare.,

., är jag nu lite ljusare igen :)

Förresten., fattar typ inte vad som är grejen med min mobil. Numera går det mämligen inte att ladda upp bilder ifrån den., vilket har gått smidigt och bra innan. Ååå jag & teknik gifter oss absolut INTE! 

)/&#"!#=#&#)%!?


När ska detta sluta?!

Igår vid denna tiden när jag satt och tittade på lokalnyheterna så intervjuade de en polischef ang. derby-matchen mellan MFF & HIF. "Vi ska göra allt för att det ska vara säkert för alla att titta på fotboll" Han berättade även att insattsstyrkan aldrig hade varit så stor som just inför denna matchen.
Så.
Vad hände.
Jo. HIF-målvakten blev attakerad, först med ett knallskott och sen sprang en 18årig Malmö-supporter in och knuffade på honom. Nu tilldöms HIF seger med 3-0 och MFF får dryga böta, och får ev. spela inför tomma läktare. 

Men va' fan! NÄR SKA DETTA SLUTA?! Jag fattar inte grejen med att vara en såkallad supporter när man gör allt annat än hejar på sitt lag. Istället ska man förstöra för motståndarna., och ja, i detta faller förstör han ju även för MFF! 

Nä., jag blir förbannad. Hoppas att han får sitt straff!


Vart är sommarn? Jag vill ha SOL.

Igår hade jag mitt första stängningspass på EspressoHouse. Och jag tyckte att det gick bra., men det återstår att se vad Frans the boss säger :)

Nu ska jag rota fram lite frukost., innan jag ska till EH igen. Och direkt efter det en sväng till salongen.
Ha en fin dag!

Inte är väl helgen redan slut?

Började dagen med frukost på EH., sen hoppade vi in i bilen och åkte till Malmö. Det som var tänkt skulle bli en skön dag i solen slutade i ös-regn modell XXL och ett mysigt/kusligt åskväder. När vi var inne på Triangeln regnade till och med in (!) Är det inte tid ett ordna det taket nu?
Kl 14.30 bjöd Captain Jack Sparrow upp till dans på Filmstaden. Och han levererade åter igen. Från rad 16 (av 18) följde vi "I främmande farvatten" och jag är villig att ge 4 av 5 "j" för detta äventyr.
Efter bion gick->småsprang->kutade (himlen öppnade sig!) vi till MelloYello och åt en go' middag innan vi tog tysken hem igen.,

Sa jag förresten att vi shoppade? Jag hittade en långklänning i jeans som jag tänkte ha på kommande studentfester. Och Andi köpte shorts (stl M = sparris?) och snygga sommar t-shirts.

Bilder kommer i morron för nu ska jag ner i sänghalmen.



Go'natt, Jack! Ses.


Bad day - NOOT!

Dra mig baklänges! Detta kommer bli en GRYM dag., Jag bara känner det på mig. Har precis suttit på balkongen en stund och njutit av tystnaden och av värmen (!) Shiit vad varmt det är redan. Ja, ni hör - det blir bikini sen! 
Men först ska jag träna. Armar & rygg på gymmet., följt av min premiär på ledarcykel. Återkommer med hur det gick!
När jag är å-tränad ska jag ut till sommarstugan., och kolla så att grabbarna sköter sig med altan-fixeriet. De kom ju halvvägs förra veckan., så nu är det bara slutspurten. Det kommer bli såå snyggt!
Stenarna de lägger är grymt tunga, så ni hajar nu vad jag ska göra? Jo., sätta mig i en stol, fälla ryggstödet och bara NJUTA!
(Hm, vilken bikini ska jag ta?)

Kvällen äro dock helt oplanerad. Vad ska ni göra? 
Kiss kiss.



Bästa platsen., samt dagens outfit.

Gott-gotti-gott-gott.


Har ni smakat detta? Jag menar citronfromage OCH choklad., det kan iinte gå fel. Och det gjorde det inte heller. Mm-m-m!

När vi ändå snackar gotter, så kan jag även berätta att det blev jordgubbar-med-kaffegrädde-premiär ikväll. Och ja- det är precis lika gott i år igen. Längtar dock tills jordgubbarna är svenska., för jag vill ju kunna snacka med de! ^^

Jubel i musikfabriken.

TACK, TACK, TACK Anders Hane för hjälpen! Mina spinninglåtarna finnes ääntligen i ipoden. Scooter, Nirvana, RIO, September.. Så nu är det "bar' å åk"!

Go'morgon!

Å det var verkligen såå dålig tajmig när väckarklockan ringde i morse. Hade världens bästaste dröm., Önskar att hjärnan lunde lösa så att man var färdig-drömd lagom till man vaknar. 

Ordna.

"Binnesta'korset" en tidig morgon för ett par år sen när jag gick hem från Tomelilla.

1,2,3,4.,5.


O vad glad jag är att mitt pass är färdigt! Men Ooo så lack jag blir när jag inte fattar hur jag ska göra för att få över låtlistan på min ipod. ?#%¤&/)(/%! FAN.

Nu har jag ringt världens bästa fadder, Therese, som ska försöka hjälpa mig ikväll.
Håll tummarna! Tack.,

Förlorare.

I morgon ska jag på allvar ta tag i spinningpasset. Välja vilka låtar., sen köpa hem de. Och skaffa nått mixprogram. Och sen är tanken att jag ska få över det på ipoden. Ni kan redan höra hur jag kommer sitta här och svära, va? (alla tips om hur jag ska gå till väga mottages med öppen famn.)

Så. Nu har Sverige förlorat VM-finalen., En final som till min stora glädje har fått ge vika för live-sändningen på BB. Finns hockey ens?


5 av 5.

Vilken trevlig kväll det blev igår, tack vare alla mina bästaste vänner. Vi startade på Litemer. Filébuffé, goa drinkar (läs;redbull/jäger) och villigt fladder i en härlig symfoni. Vid 22-tiden kom taxin och körde oss till BaraBar. Där dansade vi till bästa musiken (Jagge var gullig och levererade fem Scooter-låtar!) och drack ännu mer goa drinkar (läs;redbull/jäger)., 

Vill än en gång tacka för alla presenter jag fick,. det hade ni såklart inte behövt. Och tack för skönsången!

Idag har jag mått helt förträffligt (!) Vi har både varit på Olof Victor's och en sväng i stugan. Och nyss ringde Tobias ("vi-har-känn-varandra-jättelänge") och vill bli klippt.. 

Mot salongen.


Förberedelser.

Startar lördagen med en löprunda med destination gymmet-på-Friskis., tänkte köra armar, axlar, mage., sen löpa hemåt igen.

Bra start på en SJUKT BRA DAG!

Andi, Matte & Gunni är vid stugan i Löderup och ska fixa altanen (ja, ni är så rejdiga såå) och vid halv ett tänkte jag köra ut med lite go' lunch till arbétarna. Funderar på att göra pastasallad med kyckling. Eler nått.

Hörs sen! Tja :P

(Btw, 'tja' är typ det värsta jag vet. Helt för divigt på nått sätt. Visst?)

Allergi 1.0

Så. Nu har jag shoppat loss på Apoteket. Jag tror nämligen att jag nu på äldre dar har fått nån form av pollenallergi. Nässpray och tabletter för kill i näsa & irriterade ögon blev det. Återkommer med resultatet.

Idag är det fredagen den 13e! Uu vad spännande, ELLER? Är ni lite skrockfulla?
Det är iinte jag. För något år sen gled Ozzy in i en stor spegel som stod på golvet lutad mot väggen. Vilken jävla smäll det blev när den åkte i backen., och glasskärvor i hela hallen. Sju års olycka va? Men icke. Och ingen är ju gladare än jag för det.,

Ha en bra dag nu allihop!

Taggat.

Ååå nej! Nu pratar de tatueringar på Vakna.. 

Gomorgon på er! Hur mår ni?
Jag är bottenförkyld. Näsan är som en öppen kran.. Oerhört DRYGT! Måtte det inte utvecklas till nått värre för;
- DET ÄR GILLE PÅ LÖRDAG!! :) (hoppas att ni är taggade!)

Typ.

Yes!

Jag fick byta skorna :) Tack Åhléns.,

I morse var jag en sväng på salongen, och sen hade jag planerat en härlig dag i solen. MEN, Frans (på EH) ringde och önskade hjälp. Så jag fick byta ut min bikini-på-balkongen-tanke..
Det är så himla roligt på EH nu, för varje gång jag är där känns det bättre & bättre. Idag var nog den bästa dagen hitentills!

Nu sitter jag och väntar på att Andi ska komma hem., för sen ska vi till Nova Lund och införskaffa lite nya plagg inför sommarn, men först och främst något trevligt att ha på sig på lördagens party! Hoppas Gina levererar.,

Förresten., sa jag att jag är riiktigt glad över att jag fick byta skorna? :P

Tja!

Reklamera.

För någon månad sedan köpte jag ett par riktigt grymma skor på Åhléns., det var verkligen lööv. Nu har jag haft de på mig två gånger. Och de är SÖNDER. Paj. Knäckt i ena klacken, precis vid hålfoten.
Och inget kvitto har jag ju, det kastade jag efter första gången jag använde de.

Idag tänkte jag gå till Åhléns., med hopp om att få ett par nya. Vad tror ni? Kommer det funka?


Har ni sett nått så hemskt?

När hunden Patrick hittades i en plastpåse i ett sopnedkast i början av mars var han i så dåligt skick att det inte gick att mäta någon kroppstemp. Har ni sett nått så hemskt? Kan inte för mitt liv förstå HUR I HELA FRIDEN en människa kan göra något såhär mot ett djur? Får helt ont i magen.,



., men som ett mirakel har han överlevt, och nu har människor världen över hört av sig till djursjukhuset. Ägaren riskerar 1 års fängelse. Hoppas att han får ligga i en plastpåse i ett sopnedkast., och ruttna. Fy fan!



Titta vilken sötnos. Hoppas att han får världens bästa liv. Det är han värd.

Kort-kort.

Tänkte dra lite snabbt vad vi gjorde på Steg 2-kursen.

Vi var på F & S Heleneholm. Riiktigt fin och galet stor anläggning. De hade ALLT man kan tänka sig. Massor med salar, STORT gym, konferensrum, indoor-walking., Ja, ni hajar. 
Alla dagar såg ungefär likadana ut. Frukost på hotellet från 06.30 (vi bodde vid Centralen,.) sen tog vi bussen till Heleneholm. Teoripass., sen träning innan lunchen. Teori efter lunch., sen träning innan middan., Teori efter middan. Och sen träning igen. Fy f-n vad jobbigt det var., men det var riktigt riktigt roligt.
(Teorin innefattade allt man kan tänka sig gällande passuppbyggnad. Musik, tempo, bpm, övningar.,)

Så nu är jag ruggigt laddad till att börja sätta ihop mitt pass. Tror jag börjar i morgon., Då ska jag också träna igen, efter måndagsvilan. 

Förresten., vi ska boka resa i veckan. Har ni något kul ställe att tipsa om? Vi åker v.28. 

JIIHO!

26 asså.,

"., om sanningen ska fram, vill du ligga med mig då., om sanningen ska fram"

Idag är jag på hugget., Kände verkligen att jag fick massvis med energi av att sova i min egen säng. Gött! Nu har jag bestämt dejt på stan med Lizette. Bra start på en födelsedag helt enkelt.,

Förresten, här är receptet på världens goaste tårta
som Andi hade gjort igår när jag kom hem. Baka den!


Aj.

Hej hej hallååå., :P

Jag lever! O herregud vilka dagar vi har haft., Men jag berättar mer i morgon.

Nu måste jag se Big Brother! Tja.

Den där Jimmy.


Andra gånger Jimmy Jump slagit till

- Tog sig in på planen vid finalen EM 2004 mellan Portugal och Grekland. Då kastade han en Barcelona-flagga i ansiktet på Real Madrid-spelaren Luis Figo.

- När Real Madrid mötte Barcelona i november 2005 sprang han in på planen och sparkade iväg bollen.

- Tog sig in på planen vid avspark mellan Villarreal och Arsenal i Champions League 2006.

- Sprang in under finalen av Franska öppna 2009, han försökte sätta en katalansk mössa på Roger Federer.

- Sprang in på målrakan under ett Formel 1-lopp i Barcelona.


Jag, som så många andra igår, satt bänkade framför tvn och såg Barca-Real. Och vad händer? Precis före avspark sprang Jimmy Jump in på planen och ville sätta en röd mössa på Ronaldos huvud. Ronaldo (tackade?) men avböjde för då hade hans väl invaxade frilla gått åt pipan. När Jump misslyckades med sin "kupp" fortsätta han sin löpning över hela planen med nio vakter hack i häl innan han tillslut blir nerbrottad någonstans vid sidlinjen.

Hur lyckas han IGEN? Har har ju hållt ett bra tag, men ändå kommer han åt biljett för att komma in på arenan, kommer förbi alla vakter, och tillslut in på planen. 
Som tur är är karln inte farlig, han har snarare skapat sig en karriär som pajas, men tänk OM det kommer in någon på plan som verkligen VILL skada någon. Då är det inga pengabuntar i världen som kan stå i vägen.

To be continued,.

Yes, yes, yes.

Jag klarade provet! Jiiho.
Vilken härlig känsla., Nu är det snart dags att börja packa väskan för en lång & intensiv helg.



Mot oändligheten och viiidare! /Buzz Lightyear


Regn, och svinkallt.

Så, vad gör man?
Jo, storstädar badrummet. Tappade min favoritögonskugga i backen här om dagen och ja, det är sjukt segt att ta bort. Brunt all over typ., men nu är det som borta och allt glänser igen. Kanske till och med A märker det?

Nu ska jag hoppa in i duschen och vakna till liv. Har varit en vääldigt seg förmiddag., 
Ska ner en sväng på stan och handla Jamies komfirmationspresent., och sen blir det en tur till Team Sportia. Måtte ha min storlek i spinning/löparbyxor och gärna nått fint träningslinne också. 9 pass på fyra dagar (!) kräver lite ombyte. 

Jo, för på torsdag åker till Malmö för att gå Steg 2 (spinningkursen.,). Ska bli så himla kul och jag är laddad till 1000. Vi bor på hotell så jag längtar redan efter frukost. MMm! :)



Hiss eller diss?

Ett av sommartillskotten i det redan enorma glassortimentet är Daimglass med päron.
Mutscho go'.
5 av 5 möjliga, LÄTT! 20 spänn tror jag att den gick loss på., och det var värt var enda gp!

Go' morgon!

Kollar ni på Vakna?
Jag gör. Josefin har precis tipsat om en eventuell sommarhit och nu har jag lyssnat på den två gången och ja, den är grym! Ska bara mata in texten i huet också.
Nu har jag bara kommit till: ".. om sanningen ska fram, vill du ligga med med mig då.."
Det kan man iof komma ganska långt med, men jag har högre mål, haha!

Vad tycker ni om den? Tänk: sommarkväll, bara ben, rosé. Och häärlig(?) skönsång!

http://www.youtube.com/watch?v=ywbL7QQl97Y&feature=related


Jackass 3.

Kvällens film på Club Sture.
Ni vinner en färgradio om ni gissar vem som valde den filmen?

Herrejesus. Kan verkligen iinte för mitt liv förstå hur folk kan tycka det är roligt med bajs, spyor och pungsmällar. Andi skrattade så han grät,. det gjorde INTE jag.
Har ni sett filmen? Gör det inte.


Hej måndag.

Hej på er!

Har precis kommit hem från att ha rastat cykel på en liten morgonturné.
- kl 8.00 Friskisprovet., Hoppas VERKLIGEN att det går vägen denna gången.
- kl 9.30 Massage hos Anders. O det var välbehövligt. Stel som in ii i ryggen., pga av jobbet, inte åldern.

Vad hände med värmen förresten? Som bortblåst., tydligen hade det bara varit 2 grader i morse! Så nu sitter jag och värmer mig med en stoor kopp varm nyponsoppa.

Sen är det jobb i eftermiddag.

Sonja åkte ut igår, ja. Va fan., Hur länge ska Madde få vara kvar?! Riktigt trevligt med stor pool på gården förresten. Från undervattenskameran hoppas jag att få se lite smaskigheter. (läs: se Sara släpper till. Martin dör fan snart annars!)

Nu ska jag på fotvård.
Bilden är ifrån balkongen på Bollhusgatan.,


Valborg.

Igår mötte jag upp Bröderna Persson med bihang på Soft., En väldigt god burgare samt lite vin och en del drinkar senare cyklade jag hem igen. Ingen i mitt sällskap var lika taggad som jag var att gå ut och dansa. Så, som sagt, jag cyklade hem., kröp ner ensam i sängen. (eller nä, inte ensam. Mitt sällskap Ozzy finns ju alltid nära.,)

Idag har det iinte blivit mycket tungt jobb. Suttit och njutit i solen, med en filt runt benen, i sommarstugan. Sen åkte vi hem och tog en powernap på soffan innan det var dag att åka till Marie och co i Herrestad. Korvgrillning och rabarberpaj., m-m-m!

Nu sitter jag och väntar på att BB ska börja. Men jag har väldigt svårt att tro att jag kommer vara vaken ända till kl 21. Den som lever får se.. Måtte Madde åka ut.


RSS 2.0