Helt off.

Åh, vilken underbar dag på Saltan. 

När vi hade bytt om och satt på oss våra stora morgonrockar så åt vi lunch ( räk&laxmacka) för att sen i tur och ordning få våra ansiktsbehandlingar. Tjejen som tog hand om mig (Isabella, tror jag) var jätteduktig och det kändes verkligen avkopplande. Extra skön var avslutningen, då hon masserade mina händer och en bit upp på armarna.
När behandlingen var slut och jag kom ut ifrån det mysiga rummet lös solen och det var riktigt varmt ute. Poolhäng & blåbärssmoothies och eftermiddagen var räddad.
Sen var det dags att piffa till sig lite innan det nalkades middag, men innan vi gjorde det passade jag & Jenny på att ta ett dopp i 'isvaken'. Skönt vet jag inte om det var. Men det piggade upp, om inte annat.

Nu är jag dock helt färdig.., jag som trodde att man blevt utvilad efter en dag på SPA.
Go'natt.

Lyxdag på Saltsjöbaden.

I morgon ska vi ( .., som jobbar på salongen) på SPA. Det ska bli så hiiimla mysigt. Schemat ser ut som följer;
. lunch
. tillgång till alla pooler, (inne & ute) bastu, 'isvaken', relaxavdelningen mm
. behandling i form av 'face classic'
. .., lite mer bad ( & sol förhoppningsvis)
. trerättersmiddag på kvällen

Ska bli så himla skönt och jag känner verkligen att jag behöver koppla av för det är verkligen tokmycket på jobbet nu.



    

Ooj, mitt finger förresten. Kan det vara skönt att bada i klor med det?


En halv knoge mindre.

I eftermiddags när jag klippte lilla Hilda 3 år, klippte jag av mig en bit av långfingret. Mitt på (heter det knoge där också?) och det slutar ju aldrig blöda.., så nu har jag har varit på Apoteket och köpt nån form av plåster, sånt som man tejpar ihop spruckna ögonbryn med, och snart kommer min faster, som jobbar på operationsavdelningen (!), hit och ska lappa ihop mig. Måtte Gud vara med mig. Haha!

Såja.

Då var glasögonen beställda. Det blev de svarta ändå. Känns som att de är mest användbara. Ska dock nämnas att jag fortfarande är lite småkär i de bruna, men det går väl över. Kanske.
Tydligen har det tillverkats en ny modell, som inte är fullt så kantig och inte fullt så lutad ( ni vet, de gamla ligger nästan på kinden..) Så jag föredrog den nya. Men vilken storlek, 52mm & 55 mm? Får se vilka det blir, för min kära optiker-farbror tog hem ett par utav varje. Sjysst.
Så nu ser jag vääldigt mycket framemot måndag, när jag äntligen får mina solglasögon jag velat ha i ett år, eller två.

Malmö.

Tänkte ta föräldrarnas bil och bege mig till Entré idag. Ett stopp i Skurup först bara.., ska nämligen beställa solglasögonen. Ja, modellen här nedan. Dock har jag inte riktigt bestämt om det blir svarta eller bruna. 
Vad tycker ni? 

Ja, tack


Surfs up. Beach all day.

       

Riktigt bra fest igår. Den badade iväg, inte helt oväntat, vid nio-tiden.., nånstans innan efterrätten. Sen dansade vi järnet hela kvällen óch jag kan säga att flip-flop's inte är de bästa daunseskorna. (tog av mig de ett litet schlag men golvet var allt annat än rent och fritt från glasbitar.., så de åkte på igen.) Så det värker både i huvudet OCH mellan tårna idag.
Aja, tur att man inte är Hawaii-brud varenda vicka.
Aloha!


Hej rosé.

Nu är det fredag!! Hoppar runt i lägenheten och rockar till musiken som är på hööög volym. Håller på att förbereda inför morgondagens maskeradfest.., vet iiinte hur jag ska se ut men det löser väl sig i morgon hoppas jag.
Rosévinet är upphällt och därmed är ChillOut-boxens oskuld tagen.
Hej helg!

Kvällsplanering.

Vaknade av Pernillas meddelande kvart i åtta.., Läste. Svarde. Somnade om. 8.31 ringde sen väckaren.., och jag var helt snurrig (ja, mer än vanligt) Hade jag drömt att Pernilla skulle boka bord på Store Thor ikväll? Haha, jag kollade min inkorg och drömmen var sann!
Så ikväll nångång befinner jag mig på en av stans trevliga uteserveringar. Ätandes & drickandes. Dock får jag hålla mig i skinnet när det gäller alkoholen.., Ska jobba i morgon och jag är inte världsbäst på att göra uppsättning bakfull. Tror jag. Har ju i och för sig aldrig provat.
Men nä. Jag måste bete mig.., Jag & alkoholen ska träffas först i morgonkväll.
Check.

Kalas.

Idag, för 79 år sen, föddes min farmor. Kan inte förstå att hon är så gammal. För hon beter iinte som en 79åring. Hon skojar, säger ord som man knappt trodde hon visste, är pigg & gla'.
Undrar vad hemligheten är? Och jag har mina aningar.
Fem barn som alla bor nära henne. (ja, den som bor längst bor bort i Skurup) Och en massa barnbarn.., och barnbarnsbarn. Det tror jag är receptet på ett långt liv. Att alltid ha någon nära. Aldrig känna sig ensam.
Sen har jag en annan teori också. Tror ni att det kan vara vinet?
(Hon dricker rö'vin. Undrar om det går lika bra med rosé?)

Vaknade på fel sida.

Så otroligt deppigt det är idag. Allt jag känner, gör, tänker är bara fel fel fel. Självkänslan finns inte, har inga fina kläder, jag känner mig blek, nacken värker, håret är på tok för långt, jag vill på/ha semester.., etc.
Och utanför fönstret är det tråkigt (höst-) väder.
Måtte denna dagen snart ta en vändning..,



Söta Ozzy.


Slut.

Min löprunda sen i måndags sitter fortfarnde i benen, så idag när jag skulle bege mig ut så kändes det som om jag hade 2kg extra på varje benen. Riktigt tungt med andra ord.., men musiken i öronen gör faktiskt halva jobbet och efter ett tag kändes det riktigt skönt igen.
Och med rätt tankar i huvudet kommer man faktiskt lite längre än man tror. Det gäller bara inte att ge upp för lätt..,
Go'natt.


Ny frisyr, tack.

Men hur?


Grillkväll.

Halv åtta startars grillarna på Dykarklubben. Ungefär i sammma stund kan jag tänka mig att jag & Pernilla häller upp rosévinet.
Männen/"männen" sköter väl resten? Ja, jag menar göret med köttet.., 
Bra, för undertiden passar nog jag & Pernilla på och äter lite jordgubbar.

Ha!
: )

Min maskeradoutfit börjar ta form.

H&M 49,50 :-
Åhléns 50 :-
Buttericks 98 :- + 149 :-..,
Systemet 149 :-
.., och Konsum 14,90 :-

Mmm, undrar vad detta ska likna?

------

Kvällen har i övrig har varit väldigt blöt. (näe, jag har inte druckit sprit igen..) Jag gav mig ut på löprunda, och efter typ tre språng öppnade sig himlen. Dock hade jag massor av energi så det fanns ingen anledning att inte ta vara på den. Rundan blev därför dubbelt så långt än vad den brukar.., behöver jag säga att duschen efteråt var ljuvlig?






Taggar upp inför löprundan.

Boom boom pow - David Guetta's electro hop remix - Black eyed peas

Löpning längs stranden + hög volym i lurarna = njutning i dess renaste form.

Filmtips.

Pojken i randig pyjamas är en av den bäsa filmen jag sett.. Tårarna rann sakta ner för kinderna och när eftertexten rullade hade jag en stor klump i magen, som faktiskt ännu inte helt har försvunnit.

 
     

Vad är du beredd att göra för din bästa vän?

.., mad facit i hand.

Grillningen igår blev precis som hade tänkt mig. Bortsett från en rejäl regnskur fanns det inga oväntade inslag. Både jag & Pernilla blev ordentligt på lyset vilket har visat sig främst idag. Jag var av med min cykel och Pernilla var av med sin tröja. Det roliga i kråksången var att 1) vi trodde inte att vi hade cyklat till krogen .., 2) jo, men vi parkerade nog cykeln vid Apoteket. 3) tröjan måste vara på Soft eller BaraBar..
Det visade sig att samtliga alternativ var fel. Cykeln stod nån helt annan stans och den saknade tröjan låg i cykelkorgen. 
Länge leve spontanfyllor. 

I know you want me..,

Pittbull har gjort (sen-)sommarns kanske bästa danslåt. Det går bara inte att sitta stilla när det ljuder i högtalarna.. Men varför ska man sitta stilla när det är helg?!
Ikväll är det grill @ Skolgatan och av erfarenhet vet jag att det kan sluta precis hur som helst.

                                                                                Kärlek.

Sommarkväll i familjens trädgård.

Efter jobbet cyklade jag till Sankte Knutsgatan i en rasande fart. Folket (mammas vänner sen stenåldern..) hade precis satt sig till bords när jag kom, perfekt. Det bjöds på fläskfilé, kokta och sedan också stekta nypotatis.., kall sås, fetaost m. äpplen och en häärlig sallad. Det dracks vin, öl, irish coffee i en salig röra. Men ack så inte för mig. Jag höll mig till Ramlösa. Är fortfarande lite vimmelkantig efter gårdagens migränanfall.
Och i morgon drar jobbet igång lite tidigare än det brukar så det är dags att hoppa ner i en nybäddad säng. Mm.
Natti natt.

'det är mycket nu..'

.., eller inte. Men jag vet faktiskt inte varför bloggen har blivit lidande. Kanske är min nyfunna vän rosé/sprite en lite anledning. Nä, jag har inte gått och blivit lill-alkis, men det är sommar. Och en av de bästa sakerna med sommarn är kvällarna. Visst? Då blir det lätt ett par glas i goda vänners lag, innan läggdags.

I övrigt så försöker jag sakta me säkert förstå att på lördag ska jag lämna bort mina älsklingskatter, för gott. Åh, jag blir ledsen bara jag tänker på det. Det kommer bli så ensamt.

Ha en bra dag, mina vänner.



Bilden har inget med texten att göra.
Bara en liten skvätt Sprite räcker. Svårare är det inte.

RSS 2.0