Önskelista.

Live-dvd med Winnerbäck!

Presentkort på IKEA.., (sänggavel & köksmöbler)
.., och på Granngården (ridkläder..)

Vägg-tv.

Logitec-högtalare & bas som man kopplar till datorn.

Soffa. Och soffbord.

Nytt golv till lägenheten.


.., så, ja. Frågor?

Kom änglar.

Nu vaknade jag mitt i en sån underbar dröm igen. Jag blev helt besviken.., för jag skulle vilja vara kvar i drömmen länge, länge. Hoppas att vi fortsätter där vi slutade i natt..,

Nu ska jag packa upp kläderna & skorna som jag inhandlade igår.., sen ska jag träffa Lee på Snuggles. Solen är ju framme, såklart.., så det blir uteserveringen. Gillar jag det? OM jag gör.
.., och när den bona-brännan var fixad är det jobb som gäller.
Titta på annonserna som kommer vara med i nästa nummerns shoppingbilaga, Visst är vi fina?




http://www.youtube.com/watch?v=w7_cfNN3N4I&feature=related
kopiera, och njut!

Låten som jag lyssnar mest på..,

.., just nu är 'Som jag hade dig förut' med Winnerbäck & Melissa Horn.
Undrar varför?

Lundh till Lund.

Snart ska jag & Lizette bege oss till Nova Lund. Ska bli riktigt roligt..,och mest av allt ser jag framemot en sjukt go' smoothie.


Solig dag på balkongen.

Eftersom det iiinte blev en endaste minuts sömn i natt så var 4 timmar på balkongen i dag vääldigt välbehövligt. Passade ju även på att sola kroppen.., så nu sitter man här pigg å gla' med en tjusig solbränna. Undrar just om jag kommer kunna sova i natt? Men känner jag mig rätt kommer det inte vara nåågra problem.

Här kommer bilder på glada katter som njuter i solen tillsammans med mig.

     
                                              


Efterfest.

Det blev hårt igår. Hårt. Och länge.
Lönnqvist, Junior, Charlie, Huh & Micke. Där har ni järngänget.
09.28 kastade jag ut de sistnämnada. Då hade de legat som döa sillar i ett par timmar.
Bildbevis nedan.

    

Grill.

En vodka/smoothjuice efter jobbet sen är man klar för grillning. Love it.

Stel i nacken..,

varje morgon när jag vaknar.
Uppstigning. Två Ipren.., och sen nångång efter frukost brukar den försvinna.
Undrar vad det kan bero på egentligen? Asså, inte att den försvinner.., men att jag varje morgon har ont i nacken/huvudet. Kan det var kuddarna? Eller sängen? Måste ta tag i det iallafall för detta börjar bli ohållbart.

I morgon ska jag jobba mellan 9-20 (ja, folk blir helt tokiga när det är löning) .., sen bär det av till Skolgatan där det nalkas grillning. Oj, vad jag längtar. Matte är grillmaster no.1.

Ha det bra i sommarvärmen.


Lunch.

Istället för att gå till PerHelsa idag gick jag hem och åt upp resterna ifrån gårdagens middag. Väldigt ekonomiskt tänkt av mig, va? Men ska man eventuellt åka till New York om två veckor gäller det att dra i på vissa saker..,

Ikväll efter jobbet blir det ridning igen. Det är faktiskt rikigt varmt ute idag så det kommer bli härligt. Jag är såå himla glad över att jag har hittat hästen jag letat efter.., hos min moster. Hon (ja, hästen också) är så himla snäll emot mig och låter mig rida i princip när som. Och så får jag ju komma ut till 10 små söta valpisar, och lyckan är total.

Nu är det dags att återgå till maten.
Har ni förresten kollat in Världens snyggaste Gynning på http://www.cafe.se?


Vilken piiina.

Bedövningssalva, bedövningsspruta.., en bedövningsspruta till. Ser borr.., brr. Det isade ändå lite i tanden men det gick bra tillslut. Bedövningen höll sig sen i 6 timmar (!) Helt galet. På jobbet kändes det därför som att jag hade en fotboll i kinden men jag försäkrade med hjälp av spegeln att så icke var fallet.
Skönt att ha tandläkarbesöket är över. Nu dröjer det ett år till nästa gång. Det tackar jag för.

Mycket kärlek.., och en spruta.

Igår, efter fikan med Pernilla, tog jag min nypumpade cykel och cyklade till Herrestad. Det var medvid och strålande sol så det tog inte längre än 20 minuter. Perfekt uppvärmning för mina stela ljumskar. Väl framme hos Marie blev det först massa kärlek till hennes 10 (!) Gran Danoir-valpar.., sen tog jag in Idde, hästen, från hagen. Borsta, kratta, sadla, trensa, och sen ut i paddocken. Jag red nästan i två timmar. Underbart! Traven känns bara bättre & bättre och nu är det nog inte alls långt bort tills jag rider ut över fälten bort till Sandskogen. Längtar..,

Nä, nu ska jag bege mig till tandläkarn och laga ett liiitet hål, "men ändå tillräckligt stort för att vi måste laga det".
Suck.
Sprutan kommer bli värst. I know it.
Önska mig lycka till.


Frälst.

Jag har hittat hästen i mitt liv.
Efter en eftermiddag i solsken i paddocken (?) hos Marie kan man numera kalla mig hästtokig. Oj, så härligt det var.
I början spände jag mig en del.., tror att det var hästarna från Ingelstorp som spökade i mitt huvud, men sen.., när Marie delade med sig lite tips kändes det riktigt riktigt bra. Hade helst velat sitta på hästryggen varje dag, men Idde som hästen heter, kanske inte står ut med mig. Men i morgon blir det nog igen..,
Om två veckor kommer en kvinna från Öland till Marie och ska prata med djuren.., det ska bli kul att höra vad Idde tycker om mig. Hoppas att kärleken är omsesidig..,

Se hela bilden


Underbart.

Lördag.
Lååång sovmorgon.
Ridning.
Sol.
Pizza.
Redbull/Jäger.
Yatzy?
Soft.., och Baren.
Malibou/ananasjuice.

Kärlek

Lunchtips.

Har ni varit på Kafé Helsa På innan så tycker jag att ni ska gå dit.., Gunilla & Camilla som har stället är världsbäst på att göra vegetarisk mat. Mycket roliga saker.., som man måste våga prova. Jag har lärt mig att äta både bönor & rödbetor där.
Idag var det nässelsoppa. (Nääästan lika go' som Meka's..,)


Små älsklingar.

Efter tandläkaren åkte jag hem till Bollhusgatan för att träffa Elivs & Ozzy. De verkade såå glada över att se mig..,
Vi låg länge, länge och mös i sängen innan jag fick ett städryck och drog över hela lägenheten med både dammsugare & mopp. Välbehövligt kan jag säga. Undrar om alla killar är lika dåliga på att städa?

Här är några bilder från våra söta kisar. Visst är de fina?

                        

Morgonstund har guld i mun.




Här var jag i morse, närmare bestämt 07.00. Tandläkarn - mindre piffigt en dag då jag inte började jobba förrän kl 14. Men men, det var bara att bita ihop.., (haha, ganska roligt skrivit.., men nä, inte bita ihop..,) utan gaaapa stoort. Moa, tandläkaren, rotade lite. Tittade.., petade.
Och 17 minuter senare traskade jag ut i solen igen. 500 kr fattigare. Dock med skinande rena tänder.
"Kostar det, så smakar det..," eller nått sånt..

Har jag nån gång sagt att jag inte gillar fotboll?

Kvällens match mellan Chelsea & Liverpool kan vara den aabsolut bästa fotbollsmatch jag har sett. Liverpool chocköppnade med 0-2.., sen spottade Chelsea upp sig och helt plötsligt stod den 2-2.., båda lagen gjorde ytterliggare vars två mål. Och nu står det alltså 4-4 efter stolpe-stolpe-in. Troligen kommer detta att bli slutresultatet.., men nyss offrade sig en Chelsea-spelare och räddade ett Liverpool-skott på mållinjen. Hur ska detta gå?
Slut.
En fantastisk match.
En historisk match.
Och Chelsea vidare till semifinal.


Kvällsmys,

                            

                                                                           Te, skorpor.., och fotboll.

Neej,

.. fortfarande ont i huvudet. 2 Ipren.., en dusch.., Havrefras.., Låt mig slippa detta skitet sen.

Picknicken byttes ut..,

.., till ett ofrivilligt migränanfall :S Vänsterhanden domnade, kinden domnade.., och sen tungan. Usch, jag hatar verkligen migrän. Jag önskar inte att min västa ovän ska drabbas av ett sånt anfall. Man kräks.., svettas.., kräks igen, fryser.., Kroppen fylls av paniik. Vad ska man ta sig till när det känns som att huvudet kommer att sprängas?
Och utanför skiner solen. Ångest i hela kroppen.., Jag vill grilla, spela kubb.
Nu blev det en dag i sängen stället.

Hur var din annandag påsk?


You spin my head right round..,

.., ja, det är precis vad du gör. Du.., du, du.

Ännu en fiiin solig dag i Ystad. Och ooj vad jag gillar det. Nu planeras det picknick & diverse utomhusaktiviteter.
Hur läge ska detta vädret hålla i sig måntro?


Knydekalas?

Ikväll blir det troligen en liten tillställning här hemma. Ägg ska pickas och målas.., köttbullar ska ätas.., ja, ni fattar. Ska faktiskt bli riktigt trevligt. Så efter jobbet ikväll blir det en sväng till Ica.
Innan dess ska jag klippa mitt kusinbarn Emma. En riktig lite buse.., det är alltid kul att komma dit och 'leka båt'.

Ha en bra dag, mina vänner.

Go'natt Liverpool.

Middag på King Head med Wendel, pappa, Leo, Matte & Andi. Väldigt trevligt. Först såg vi sista kvarten på Alingsås-Lindesberg (Alingsås är nu klara för semi..) sen såg vi kvällens huvudattraktion; Liverpool-Chelsea som slutade 1-3..,

Har ni sett en stormatch på Kings Head nångång? Inte? Gör det. Det är grymt mycket folk, mycket öl och alla är glada i hågen. Det blir som en sportbar i storlek XS. Men jag gillar det.

På våran gata i stan'..,



Bilden är lånad från Världens Bästa Elisabet,


Den stackarn är sjuk, och har varit det ett tag. Hoppas såå att hon snart blir frisk för jag vet att hon behövs på Ica. Framförallt nu när det är påsk, för ingen är så duktig på att bemöta kunder som henne. Här; en krya-på-dig-kram till dig, Bettan.

Bo.

Nu ska jag till HP Holding.., koppla på charmen - och se om de har en lägenhet att hyra ut till mig inom två månader. Hoppas, hoppas.., men jag går in med inställningen att de INTE har, för jag vet att det är svårt.. plus att jag inte blir lika besviken.
Men som sagt, man kan ju hoppas..,

Min dag.

Så äntligen fick jag min mobil. Tunn, brun & fin. Och inte en repa någonstans. Känns så lyxigt.., och man får passa på att njuta för rätt vad det är så kommer första repan.., och då känns det helt plötsligt inte lika lyxigt.
Annars handlade jag inte mer. Eller jo, en tunna vårjacka på Myrorna som jag är väldigt nöjd med. För 60 spänn blev den min.
Nu har jag varit och köpt mat på Willys (!) .., nä, jag hann inte till Ica innan åtta.., och nu har jag tänt några ljus och sitter och kollar på Spårlöst. Och ett par tårar rullar ner på kinden..,


Malmoe.

Idag sätter jag mig i bilen och kör till Malmö. Där är min första prio - mobilen.., sen har jag tänk att jag skulle sätta mig på Espresso House's uteservering och njuta av solen.., iförd brillor - tillsammans men bra tidning.




Snart fredag.

I morgon ska jag berätta för mamma & pappa..,

Ljuva morgonpromenad.

Teatern.., Marinan.., längs vattnet vid Gjuteriet.., och ännu mer längs vattnet ut till Bingofältet.
Under tunneln. Erik Dalbergsgatan.., Förbi Nordembalage.., sen Navigationsgatan, där min läkare har sin mottagning.., Vidare till Rosehill, du vet det höga 50-plus-boendet.., sen Teatern igen,

.., och nu är jag hemma men massor med nytankad energi. Solen bringar verkligen lycka!

Första april..,

Sitter febrilt och letar i YA efter ett lyckat april-skämt. Kan det var att man kan kontakta läkarn via mail via tjänsten 'mina vårdkontakter'..., eller kanske ett ännu bättre skämt; 'Sju nya boende för äldre'. Det sistnämnda är ju ett skämt av högre rang. För varför är det ingen som satsar på oss, under femtio? Vi har inte råd att ha gym & spa i källarn. Vad är det för fel på ett hederligt lite utrymme fyllt med gamla saker upp till taket?

RSS 2.0