Ändring i planeringen.

 

Sov gott mina vänner.


 


Framgång.

http://mittklipp.aftonbladet.se/app/viewMovie.action?id=31546

Åh herregud! Är det såhär man blir en av landets mest besökta bloggerska?

Män som hatar kvinnor.

Efter en veckas intensivt (?) jagande har jag äntligen kommit över filmen. Äntligen..




Blir det +++++?


Måndagsbarn.

Jag tog mig ut en sväng, vilket var rätt så skönt. Mår inte bättre av att sitta hemma och fundera, för fundera gör jag tillräckligt ändå. Det blev först en sväng på stan med Lizette. Bytte batteri på klockan, och köpte inflyttningspresent till Staffan som nu äntligen har blivit ysta'bo. (välkommen!) Sen gick vi och fikade (grillad ost&skinka, skräll) Det blev det en sväng in på Lindex också innan jag gick hem och tur var väl det för där hittade jag outfiten till lördagens släktträff.

Nu åter i soffan. Te. Fotboll. Täcke.

Tröst.

.., såja. Några skedar Ben & Jerrys senare är jag nog kanske ändå redo att klä på mig och bege mig ut i solskenet. Sol ger ju ändå energi. Och det är precis vad jag behöver. Energi & ork för att kunna tänka klart. Åh, vad ska jag ta mig till?!



.. ett leende som känns väldigt avlägset just nu.


What to do?

Idag är det ju ledigadagen. Tänkte tvätta men när jag kom ner i tvättstugan vad nyckeln som ska hänga i skåpet borta, så jag kommer inte in. Något frustrerande när man ääntligen har fått tvätttid. Får se om det kommer tillbaka under dagen..
Så istället gör jag ingenting. Ligger i soffan, busar med katterna, funderar & funderar. Men jag kommer inte fram till något. Är bara så otroligt sårad, ledsen. Förstörd.

Dags att placka fram Ben & Jerry's?


Söndag.

   
En dag som spenderats i soffan.., och gårdagens tema 'tårar' pågår fortfarande.


Bröllopet.

Stress på salongen! Underbart fin frisyr. Tårar. Rosa champagne. Hem. Snabbdusch! Till Micke. Skriva kort. Taxi. Pampig kyrka. Tårar. Världens finaste par. Tårar igen.. Skönsång (?) Promenad till Svinhuset. Champagne. Mat. Tal. Tal. Tårar. Tal. Tal.. Mat. tal. Tårar. Mat. Kaptenen m. Sprite. Dans. LiteMer. Tårar..

:'(


Mina fina naglar.

Tack Evelina! De blev precis så som jag ville..

 

Visst är de fina?


THE day!

Jag hade ställt klockan på 8, men redan halv sju vaknade jag.. (och nä, det var iinte katterna som väckte mig) .., och sen kunde jag inte sova mer. 1000 tankar flög runt i huvudet, och jag känner mig såå stressad.
Nu har jag fått i mig två käckemackor med kaviar och snart ska jag bege mig till salongen. Där väntar bruden, tärnorna plus en del vänner som ska bli fina i håret..
Måtte det bli bra..

Vigseln är i Borrby kyrka kl 15. Då kommer denne svenskens tårar rinna mer för kinderna.. och där ska lösögonfransarna få bekänna färg.


Feejk 2.0

Nu ska jag till Evelina och fixa mina naglar! Och nä, inga låånga med vita tippar. Jag vill ha naturella, korta, fräscha.. Inget annat. Ni kommer få se resultatet sen..
Ikväll efter jobbet är det grillning hos Matte, igen. Ser framemot det jättemycket, och jag ska faktiskt ta ett glas (ja, ett glas..) vin och försöka samla ihop mig inför morgondagen.

För i morgon smäller det: bröllopet med stort B. Måtte det bli bra..

Hjärta.

Ikväll tänkte jag sätta på mig myskläderna, krypa upp i soffan, andas några djupa andetag och bara njuta. Kvällens njutning kommer även bestå av god mat, Clintans nya film & Ben & Jerry - glass..



Hej kompis!


Aftonens aktiviteter.

Handbollsmatchen var ju inte jättespännande precis. Kävlinge, som hade en betydligt lägre snittålder/matchvikt, sprang ifrån Vincoiterna redan i första halvlek.
Bättre sport blev det sen i form av Arsenal - Celtic hemma hos Jakob, som dagen till ära hade klätt upp sig i matchtröja. En pizza & lite nötter senare begav jag mig hemåt, och nu tänker jag stupa i säng.

I morgon väntar en ny dag. Måtte jag inte vara lika stressad i själen då.
Sov gott.


 
Damer kan också spela fotboll (?)


Idrott (?)

Nä, nu får jag väl rycka upp mig lite. Ska träffa Lizette om en timme.. Vi ska se den spektakulära träningsmatchen mellan Vinco & Kävlinge. Ska bli kul att de Micke & Mackan i nya kläder, Vinco-dressen.

  

Lycka till, boys!


Vill bara sova.



Jag är helt slut. Är såå stressad inför lördag.. Vad ska jag ta mig till?

Maffig start.

Jag & Lizette börjar dagen med frukostbuffé på Fridolfs. Perfekt uppladdning inför dagen jobb..

 

Wallanders stammishak. Det ni, alla tyskar..


Feejk.

Idag har jag blivit med lösögonfransar. Nettan har gjort ett bra jobb och jag känner mig så fin. Man känner sig liksom redan klar när man kliver upp. Ingen mascara.., och ingen mascara innebär också att det är inget som kommer rinna i hela ansiktet på lördagens tillställning när tårarna till 100% kommer flöda.


Har du haft lösögonfransar nångång?




Fix & trix.

Idag på min långlunch har jag tassat runt på stan och grejat inför bröllopet. Sån är en del av presenten fixad, vilket känns skönt.. Något att bocka av på 'att-göra-listan'. I övrigt börjar jag känna mig mer & mer stressad inför lördag.. Men jag måste försöka bete mig.

Dags för middag; lax, pasta, fetaost & soltorkade tomater.
Sällskapet till middagen; .. damfotboll. Sverige - Ryssland (2 - 0 efter kvarten spelad..)




Gert Fylking har en åsikt om detta också..


5 av 5!

Åh herregud vad bra Twilight var! Det är något med Edward som man liksom inte kan få nog av. Hur han fullkomligt älskar Bella, hur han tittar på henne, första gången de kysser varandra.., och favoritrepliken är "jag är inte stark nog att stå emot dig längre". Ljuvligt..
Se filmen!


Kärlek


Checklista.

Skor - check (dock inte de jag letade efter för de fanns inte kvar - skräll)
Smink till lördag - check
Tröjor att jobba i - check
Coco sunshine (smoothie med bla. kokos & apelsin) på Naked Juice Bar - check
.., dock ingen väska. Får se hur det blir med den saken.

Natti natt.

Tidsfördriv.

Istället för att bara njuta av ledigheten, koppla av och njuta i solen, blir jag istället väääldigt rastlös på min fri-dag. Men nu har brainstormat ett tag.., och kommit fram till följade;
. hyra filmen Twilight som alla säger är såååå bra (har du sett den?)
. köpa med mig lunch hem från Lisas Skafferi.
.., och sen är det lagom tid att hämta bilden för avfärd mot Lund.
Sagt & gjort.




Lovely monday.

Jo, så här är det. Nu har jag haft ett litet möte med mig själv ang. Nova Lund - turen. Och ja, den blir av.
Jag klickade mig in på Gina Tricot's websida och hittade precis en sån kuvertväska jag hade tänkt att jag skulle leta efter. Hoppas nu bara att de har den där.., Sen mitt andra projekt, Bianco-skorna, hoppas jag naturligtvis också finns, och då gärna i storlek 39.
Önska mig lycka till.


Go'morgon Sverige!

Måndag innebär ju i vanliga fall ledig-dag för mig.., men inte idag. Det blir en del jobb faktiskt men jag slutar vid ett-tiden och då tänkte jag kanske åka till Nova Lund och försöka hitta skor/väska till på lördag när det nalkas bröllop. Får se hur det blir..
Måste kila. Ciao!

Spill & dauns.

   
Dimmig kväll?


Tacos. Dominator. Spotify. Där har du snabbresumén från i gårkväll. En mycket trevlig sådan hemma hos Lizette.

Pre-förfest.

Nu har vi varit och handlat varor till kvällens middag. Och gissa vad det blev? Taco's!! Precis vad jag var sugen på (kanske inte nån större skräll..) Dags att hoppa in i duschen och försöka få någon form av rätsida på frisyren. Just nu känner jag mig som ett marsvin som har gått i motvind. Med andra ord, total katastrof.
Så småningom ska jag bege mig till Lizette där kvällens party äger rum..

Vad ska ni göra i kväll?




Längtan.

Sitter och tittar på Nyhetsmorgon Lördag. Och de snackar trädgård.. Jag blir helt till mig. Jag vill också ha trädgåååård! Det skulle vara så ljuvligt.
Vad skulle jag då göra i min trädgård? Jo, det ska jag berätta för er. Jag skulle grillat året runt. Solat utan bikiniöverdel i nån skyddad berså. Jag skulle också haft en del odling, så som potatis, äpple, plommon, jordgubbar.. (ja, ni fattar)
Och hur skulle min trädgård se ut då? Ja, ungefär som nedan.

     
 


Jo, man tackar.. Ge mig ett hus nu, så jag ska förverkliga mina drömmar. Nu.


Himmelsblått.

I gårkväll åt jag, Lizette, Micke & Rappe en smaskig middag på Store Thor innan vi gick hem en sväng till Lizette och tog ett glas vin. Mm, ett glas. Inte mer.
Vi såg lite friidrott (såg/hörde ni när det sjöng 'Happy Birthday' för Bolt?) och snackade lite skit sen tog jag cykeln hem vid elva. Riktigt skönt att komma i säng i hyffsad tid. Inte minst är det skönt idag..

Nu väntar jobb, sen ska jag träffa Lizette på stan. Kanske blir det en sväng på H&M?






   

Frukost.

Har du, liksom som jag, svårt att äta på morgonen.., då kommer här ett litet tips på en supergod frukost som jag nästan kan garantera att du kommer älska.
Blanda följade i en skål:
- turkisk yoghurt
- valnötter
- flytande honung med vaniljsmak

Jag brukar även dricka ett stort glas Proviva Blåbär. Det bästa ur två världar liksom. Proviva - bra för magen. Blåbär - bra för synen (?) Toppen!



 

Bäst genom tiderna.



Någon som har någon annan åsikt?

Thank God för vattensprutor.

Tittar på klockan. 8.03. Neej. Katterna har väckt mig en timme före mitt alarm skulle ringa. Fan. Och nu kan jag inte somna om, för de har någon form av morgonritual innehållande både brottning OCH 'tjuv & polis'. Jag gjorde det vanliga försöket, att stänga sovrumsdörren.., men de börjar de riva på tapeten. Jag blir gaalen.. Men nu har jag hittat ett 'vapen' som jag tror kommer fungera. Nämligen en vattenspruta. En lite dusch räcker, sen försvinner de all världens väg.

Nu har jag makten, så måtte jag få sova länge i morgon.


Lång dag.

Efter att ha varit på jobbet från 9.30 - 20.30 satt det riktigt fint på en burgare på Soft. Alltid lika god.. Drycken för kvällen blev Voss vatten. Ett vatten som är så rent det bara kan bli. Servitören lovade att vi skulle smaka skillnad, och det gjorde vi verkligen. (ja, vi beställde ett glas kommunalt kranavann för att kunna jämföra) Varför åka på vinprovning i Frankrike när man kan ha vattenprovning på Soft i Ystad liksom?


Har ni testat Voss någongång? Inte? Om ni får möjlighet, så gör det. Undrar vad det är för massa skit i vårt vanliga dricksvatten? Egenlitgen.


Backstreet Boys <3

Straight though my heart heter låten som redan efter första minuten gör mig otroligt glad. Nu väntar jag på att texten 'sätter sig'.. sen kan jag se mig själv hoppa runt till denna låten varje morgon/middag/kväll.

Nu ska jag till jobbet. Vi hörs ikväll.




"lala laaaa"

Go'morgon!

När jag vaknade i morse, halv åtta, så kände jag mig inte ett dugg trött så jag låg inte kvar och väntade på att alarmet skulle väcka mig. Jag sen klev upp ur sängen och tittade ut genom fönstret och blev om möjligt ännu piggare. Ja, tänk vad solen kan göra!
Nu har jag precis ätit frukost med Nyhetsmorgon som sällskap. Jag förstår inte att de envisas med att visa Apoliva-reklamen fortfarande. Så fruktansvärt obehaglig. Att de inte tänker på barnen.., och alla oss andra.

  

Visst påminner hon om flickan i 'The Ring'?


ZzzZz.

Tänkte att jag skulle försöka hålla mig vaken till Ibrahimovic premiärmatch kl 22. Men nä. Jag måste kasta in handduken. Jag är helt färdig..




.. Tummen upp!




Löpning.

Trots en aning huvudvärk gav jag mig iväg på en 25 minuters-runda. Nu, efter en lång dusch, sitter jag i soffan iklädd morgonrock och äter svampsoppa. Riktigt mysigt. Kanske tänder jag lite ljus också?

Usch, jag beter mig som om det vore höst ute. Är det fler än jag som gör det?


 


Tagg.

".. forget about your boyfriend, and meet me at the hotelruoom

you can bring your girldfriends, and meet me at the hotelroom.."

Pitbull -  Hotel room service


Visst är det grym!?


Sol, mera sol.

Blåbärsfil med skivad banan.. sen blir det löpning.
Annars ska jag inte göra mer idag än att ta en lång dusch och sen sätta på mig myskläderna.

Tackade till och med 'nä' till en middag på Soft. Vad händer?!

Dagens problem.

Ozzy har krupit upp i mitt knä. Han sover som en stock, även fast jag klappar honom på magen.. Och nu tycker jag att det är synd att väcka honom, för jag börjar jag faktiskt bli ordentligt hungrig nu. Jag får väl lägga honom åt sidan i soffan. Den stackarn..


Sover gott.

ALVINE VACKER Påslakan 1 örngott

Jag kommer sova som en prinsessa i mitt nya bäddset från Ikea.

Go'natt.



Snickarboa.

 


9.10 rullade tåget från stationen i Ystad.., ca 20 minuter senare var jag i Skurup och eftersom jag inte hade tid hos optikern förrän kl 10 gick jag in på Centrumcaféet och tog en god kopp te & läste Metro. På mer än halva serveringen satt byggarbetare i alla dess former med kaffe och räkmackor i högsta hugg. Och 'negerbullar' till efterrätt. Men när en liten eftersläntare anslöt till sällskapet hade han en såkallad dammsugare på fatet istället. Alltså iingen negerbulle, vilket arbetarna snabbt uppmärksammade.
- Va?! Ingen negerbulle.
- Nä, de var slut.., Nu går jag på GI-metoden och dammsugare är sååå nyttigt.
Ett gott skratt infann sig..,

Jag drack upp mitt te, och gick vidare.

Alla som inte dansar..,



Idrottsvärlden stannar upp. Arenan i Berlin kokar. Utövarna går ner i startblocken. Pang. Startskottet går. 9.58 sekunder senare har friidrottens största genom tiderna (?) slagit sitt egna världsrekord med 11 hundradelar. 11 hundradelar! Usain Bolt är bäst, det är bara så. Och på vilket sätt han gör det. Lekande lätt.

När Bolt dansar, har han hela världen i sina armar..


Trötta dagar.



 

Funderar på vilken bild som är bäst.., men kommer inte fram till något svar. Beslutar nog mig för att alla är lika roliga. Vad tycker du?


Bildbevis..

 

Grillkvällen hos Matte i fredags blev som vanligt väldigt lyckad. Vi blev serverade en fantastisk meny innehållande blandannat chorizo, hallumiost, lökringar, revben, kyckling och friterad nypotatis. Till det drack vi rosé/sprite i ett rasande tempo vilket senare resulterade i spontandans till Lady Gaga's Lovegame.

Bild nr.1 kanske inte kräver nån längre förklaring.,
Bild nr 2 där emot. Där skulle jag vilja ha en förklaring. För varför har man julgran ala '08 liggandes i trädgården? Nåja, jag ska inte vara petig. Gräsmattan var iallafall klippt. 



   

Efter jobbet i går blev det en timme på soffan innan jag åkte ut till Löderup där den årliga kräftskivan ägde rum. Mat i massor.., 'Mormors låda', köttbullar, korv, limeaioli (testa det, om du inte redan har gjort det) kräftor, räkor i en härlig röra på tallriken. Drycken för kvällen blev mineralvatten. Kände att jag var ganska nöjd efter fredagens intag.
Vid midnatt tog jag bilen och körde hem till Ystad. Kröp ner under täcket.., och vaknade pigg & glad. När hände det senast? Ja, att jag var pigg halv nio en söndagmorgon. Glad vad jag förhoppningsvis för inte allt för längesen.

Nu; grillning hos mamma & pappa.

Varning.

Sedan jag kom hem från jobbet har jag legat i sängen, med datorn på magen och kollat in vad internet hade att erbjuda en dag som denna. Det har liksom inte blivit mycket mer gjort för jag känner mig lite yr, ögonen vill inte riktigt hänga med. En snabb tanke slog mig 'näe, iinte migrään..' men den tanken försvann lika fort som den kom. För jag vet ju vad som är problemet. Nämligen mitt nytillkomna brytningsfel. Har jättesvårt att få skärpa på saker och ting i vissa ljus.
Måtte de nya linserna jag får på måndag hjälpa mig för detta är snart ohållbart.

Nä, nu får jag väl asa mig upp. Måste dessa mig för snart ska jag träffa Pernilla.., sen nalkas det grillfest.





Stressigt.

Oj, vad mycket fok det är på stan. Militärer (ja, det är Tattoo i Ystad nu..) , barnvagnar & yra turister i en salig blandning. Man kan ganska snabbt läsa av de som är Ysta'-bor. Om man inte känner igen de sedan tidigare det vill säga.

Tecken på att du är 'från stan';
- FÖRSÖKER gå snabbt, men kan inte.
- Tittar med irriterande blick på Ture Turist när han plötsligt stannar, betrakta OCH fotografera en fin kullesten. 
- Håller sig i  'ytterspår' för att förhoppningsvis inte möta ALLT för mycket folk.

Är din stad en sommarstad?




Sweet dreams.

Såja. Sminket borttvättat, tänderna borstade.., och alarmet ställt på 8.15.


Är sommaren slut?

Usch, jag tycker mer & mer att dagarna blir mest höstiga. Kallare vind, kallare kvällar..
Känner ni samma?
Jag har faktiskt inte alls nån lust att börja använda strumpor & långa byxor. Hade varit underbart om det kunde vara varmt ett tag till. Eller ja, helst hela september faktiskt..,
En annan sak som inte är speciellt mycket sommar är att jag har ätit Tacos idag. OCH sett på film. (Baksmällan, för andra gången.)
Nä, fy. Inte redan höst väl?
Tur att vi ska grilla i morgon..,


Skalet.

I gårkväll var jag, Matte & Jakob på Store Thor och åt middag. Vi bestämde att vi skulle ha en lugn, till och med (eventuellt) en alkoholfri kväll. Det beslutet varade i ungefär 5 min. innan Jimmy (resturangens ägare) kom med vars en Mintu-shot till oss. Skål.., och sen var det försöket ur världen.

Jobbet idag gick bra, bortsett från att jag var så himla trött. Det kan ju till viss del bero på att jag hade nån tillfällig 'vinterkräksjuka' ett par timmar i natt. Helt galet, men när jag vaknade så var det iallafall som bortblåst.
Och det var väldigt uppskattatt, med tankte på hur mycket det har varit på jobbet idag..

Nu har jag precis kommit hem och titta vilken fin bild jag fick med mig. Den är från Bollhusparken. En park som jag dagligen går igenom till/ifrån jobbet.






 


Inspiration.

Dags att stänga datorn för idag. Tänkte sätta tänderna i (näe, inte bokstavligt) Tidningen Frisör som låg hemma på dörrmattan när jag kom från jobbet. Sen är det väl dags att släcka lampan. Börjar ju trots alls 09.00 i morgon..

Sov gott.


My day.

Idag började jag jobba kl 11.. hade egentligen inte första kunden förrän 13.45 men jag hade på känn att de nya produkterna skulle komma idag, och det hade de. Så himla kul! Det är alltid lite julafton när det kommer massa paket från Posten.

Annars har jag inte gjort så mycket ikväll. När jag kom hem från jobbet gjorde jag spagetti & köttfärssås och nu ser jag på finalen av Paris Hiltons My new BFF. Vilket patetiskt program egentligen men av någon anledning kan jag inte slita mig ifrån det. Åh, nu börjar det igen.., 'TTYS' (talk to you soon..) Haha!



Vad har ni på bordet i ert personalrum?


8.25

.., ja, det kan skilja på några minuter, väcks jag av att min katt kommer och gosar med sitt huvud emot mitt.  Ibland (läs; på söndagar) är det liite störigt men oftast (läs; mitt i veckan) tycker jag att det kan vara rätt så mysigt.


Jag måste ha Sveriges sötaste väckarklocka?


Grattis.

Sveriges snyggaste par (?) Prinsessan Madeleine & Jonas Bergström har förlovat sig. Jodå.., så nu blir det två kungliga bröllop inom de närmsta åren. Bröllop som till största del finansieras av skattepengar. Kronprinsessan Victorias tillställning ska enligt aftonbladet.se hamna någonstans runt 20 - 30 miljoner (!)
På tal om skatt ska jag strax bege mig till Torsten på LRF, revisorn, och lämna in papperna till kvartalsrapporten.
Se, jag drar redan mitt strå till stacken.
Lysande. Verkligen..



Snyggon.


Klipp klipp.

Det blev ändå lite jobb såhär på lediga dagen.., fast det var bara skoj. Kul att träffa mitt söta gudbarn & hans storebror. Kul att träffa min kusin & hennes kille.., och kul att träffa Marco. Bara nöje med andra ord.

Det är det som är så himla kul med att vara just frisör. Det känns inte så ett 'jobb' på det viset. Missförstå mig nu inte.., men jag jobbar ju med det jag verkligen tycker om. Tror att det är många som inte har den förmånen att göra det så jag är verkligen tacksam. Tänk att stå inne i nån industri dagarna långa, inte träffa människor. Jo, kanske möjligen på kafferasten. Nä, fy. Det skulle jag nog inte klarat av..

     

                  

Heta frisyrer. Jo, man tackar.. Vilken föredrar du?


 


Yes, please.

product view of: Stefani strap sandal   
Bianco, runt tusen-lappen.
Visst är de fina?


Nu har man fått skrivkramp på Expressen..

http://www.expressen.se/Nyheter/1.1651951/johnny-hetast-pa-natet


Pink.

    

Rosa detaljer på balkongen.


Stek på balkongen.

Såja. Ledig dag. Vad gör man?
Borde ju egentligen städat hela lägenheten, men än sålänge har jag inte hittat motivation. Undrar när det kommer? Känner jag mig själv rätt så dröjer det.

Har iallafall hunnit med att luncha på EspressoHouse med MicMac & Lizette. De är nog på väg till Kastrup i detta nu, btw. Själv får man nöja sig med stek på balkongen men jag ska inte klaga för det är första gången på vääldigt länge som solen visar sig när jag är ledig.
Man tackar..,



Vilken pärs.

Gårdagsens personalfest blev en riktig rysare.., Vi började kvällen på Soft för en bit mat och två flaskor rosé. Sen var det tänkt att vi skulle vidare på en 'utflyttningsfest' men så blev det inte. Vi stannade kvar på stället, och spädde på med några (?) mojito & några (?) shotar. Sen fortsatte kvällen på BaraBar där vi i princip var ensamma. Några 'fiskmåsar' senare begav vi oss istället till Öja.
Och sen är det i princip svart..,

Vaknade med en förfäärlig huvudvärk, som senare övergick i illamående. Ja, ni vet ju hur en rejäl bakfylla känns, så jag tänker inte gå in på detaljerna.
Somnade igen.

Vid halv fyra - tiden ringer mamma och säger att 'vi åker om en kvart..'.
Shiiiit, jag hade helt glömt att vi skulle på Marsvinsholmteatern. Ett par drag med borsten genom håret och en kall ansiktstvätt. Klar.
Väl framme fick jag uppsöka toan. Både en, två och tre gånger.
Hade jag fått svininfluensan? Nä, men så illa bettede jag mig inte igår väl?

Nu är dagen till enda, och jag överlevde.
Check.



3 av 5 solar..,



Sommarkväll.

Efter jobbet cyklade jag, mamma, pappa och en vän till de ut till Jakten och spelade minigolf. Efter en ganska jämn omgång stod pappa som segrare på 46 lag.., 'tätt' följt av mig på 54. Mamma & Lisa fick lite mer.., (nä, man ska ju iinte ha så många slag som möjligt.)
När den aktiviteten avslutades, med en aning dålig-förlorare-attityd ifrån min sidan, begav vi oss till Marinan. Jag, som inte hade fått i mig nån mat på nio timmar (kanske därför jag inte vann?) kastade i mig allt som låg på tallriken.., mendans de andra tog öl/te/efterrätt. Ni kanske kan gissa vem som tog vad?

Nu ligger jag hemma i sängen, helt slut, efter ännu en hård arbetsdag. Ska försöka sova snart.
Det är ju trots allt personalfest i morgon så jag känner att jag kan behöva varenda timme i natt..,
Jabadabadoo!




Mitt dåliga humör fäller mig alltid. Alltid..,

Torsdagkväll.

Efter en lugn dag på jobbet begav jag mig till båten där mamma och pappa var. Strålande sol fick oss att njuta lite extra i sittbrunnen. Ja, vi njöt ända tills det var dags för 'matfrågan'. Mamma föreslog att jag skulle gå till Lisa's skafferi och köpa lite mat till oss. Så betalade hon. Men mitt förslag löd; att hon skulle följa med mig OCH betala. Men se, nä det gick hon inte med på. Så jag tog tag i det, och med en djup suck lämnade jag båten..,

När vi var mätta & belåtna så var det dags att traska mot ÖP-hallen och se handboll. IFK - Skurup. Ja, det var ungefär så piffigt som det låter. 46 - 12 tror jag det blev. Tjoho.
Kvällen avslutades med en runda minigolf vid Jakten.., mina 56 slag räkte till en säker tredje plats.

Go'natt.

I kväll mååste det ske.

Mitt tvättberg ska försvinna.

I övrigt mår jag ganska hyffsat efter gårdagens grillning + tärningsspel + Soft. Dock har jag inte rest mig ifrån sängen än, så jag ska inte 'ropa hej..' Närmast på schemat står för övrigt frukost & dusch.
Sen ska jag vara redo för ännu en eftermiddag på jobbet.

Drinkingame.

1 - is for everyone
2 - is for you (ge bort en/flera klunkar till någon..)
3 - is for me
4 - is for hoes
5 - 'jag har aldrig..'
6 - is for dicks

'Frihet under ansvar' när det kommer till hur många klunkar du ska ta.
Trevlig kväll.

Hope and glory.

Klart att han är rätt man för jobbet.
Jag menar; ju mer Måns vi får, desstu bättre blir världen.

Aftonbladets läsare vill se en ny allsångsledare på Sollidenscenen.

Hej Zelmerlöw - hejdå Lundin.

Vaknade helt för tidigt.

Halv åtta. När alarmet skulle väcka mig kl 9.00.
Usch - var den första tanken som slog mig.., men väldigt snabbt insåg jag att det inte alls var så dumt ändå. Solen skiner & fönstret står helt öppet. Och nu njuter jag av Winnerbäcks toner ifrån datorn. Kanske lite för högt, men mina grannar är rätt härdade. Förresten, ni vet väl att han (Winnerbäck..) drar ut på turé i höst? Och det är jag ju vääldigt glad för.
Efter frukost beger jag mig till Systemet för inköp av Aquatini Melon. Nä, jag ska inte sitta på bänken utanför och vänta tills de öppnar., haha.

Vad ska ni göra ikväll?
Vi ska grilla på Skolgatan .., och känner jag mig själv & mina vänner rätt så blir det med största sannolikhet Soft sen.

.., förlänger sommaren.

Nu har jag äntligen tagit mitt förnufft till fånga och bestämt att jag ska ha två veckors semester i september. Jag behöver bara vara fri ett litet tag, känner mig helt slut.., men frågan är vart? Någon som har något förslag? .., och vill följa med?



ja, tack..

Sovmorgon.

Vaknade vid nio.., och har i princip legat kvar i sängen sen dess. (bortsett från en tur ner i tvättstugan i hopp om att det skulle vara ledigt, men nä) Så vad gör man då i sängen i typ 1½ timme? Jo, läser om att att en tjej från Sjöbo har blivit mördad (såå hemskt, undrar vem det är?) Lite Facebookande. Lite bloggläsning. Lite webb-tv.

Men nu får det dock vara nog.
Måste in i duschen, mitt hår ser ut som ett marsvin.



.. typ.


Bete dig.

Bob's "Bubbel" hallon är mitt nya missbruk. (näst efter Chill Out?)

Marcus tyckte även att det var grymt bra att blanda Gin med i lördags. Frågor på det?


'Man tager vad man haver..'


Söndagshäng.

Äntligen har jag sett filmen Baksmällan. Riiktigt rolig film.., och perfekt underhållning en söndagkväll när Ågren kanske hälsar på. För hur illa det än må ha varit dagen-innan, så har killarna i filmen det tio gånger värre.
Se den!



RSS 2.0