Dagens mat.

Marinerade kycklingfiléer med ugnsbakad potatis
2 pers.

2 st kycklingfiléer
6 st potatis
soja
rapsolja
vitlökspeppar
timjan
flytande smör
bredbar fetaost

Marinad;
soja, rapsolja, vitlökspeppar.
Marinera kycklingen minst en timme innen tillagning.

Sätt ugnen på 200 grader.

Skrubba potatisen, och dela de i halvor.
Krydda på timjan, salt och peppar. Häll på det flytande margarinet.

Nu ska allt in i ugnen, både kyckling och potatis, i ca 25 minuter.
Klart.

Servera med Apetinas bredbara fetaost och en härlig sallad.

Smaklig spis.                   
                                        

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0